Publikováno Únor 28, 200916 r - jezdím každý den za tmy do práce-6km městem,pak asi 6km po Ostravské dánici a pak zase 10km mestem. Za 8měs. se mi 5x stalo vzdy v useku asi 1km, že auto HTP nedává asi 10sek.benzin, klesá rychlost a pak se vuz zase chytne.Je to vzdy v useku D-47 který se proslavil zvlněním asf. koberce.Stalo se to sice jen 5x, ale je to dost nepříjemné a znám to ze svých aut kterým občas došel benzin nebo LPG.
Březen 1, 200916 r Rozhoupe se benál v nádrži na těch hupech a čerpadlo si přisaje vzduch, míváš prázdnější nádrž když se to stane?
Březen 4, 200916 r vitejte do klubu,, resim to ze skodovkou... me se to casto stava kdyz jedu po dalnici a je jedno jestli mas plnou poloprazdnou nebo skoro prazdnou nadrz... zajimave je ze se to deje prave a jen na dalnici pri rychlosti nad 100 km Upraveno Březen 4, 200916 r od Matrix.nine
Březen 6, 200916 r Autor -vOstravě se auto houpe skoro všude, ja jezdím dost ostře a 70 koní si vychutnávám. Je možné,ze si auto prisaje vzduch ale rezerva mi svítí jen malokdy a ty hupy na D 47 zbrousili dost brzo. JE ale pravda, ze vždy peláším vice než 100km/h.
Březen 7, 200916 r Dam vedet nacopak jsme prisli ve skodovce... me se deje vpodstate to same ale o houpani nebo nasati vzduchu nemuze byt rec, vcera jsem mel plnou nadrz a pelasil jsem na sraz v Jiznich cechach... proste to na chvili prestane jet, benzin jsem vyloucil neb tankuju porad nekde jinde u pump ktere jsou zrovna poruce a jsou znackove... a presne tak stava se to od 100 km/h vejs Upraveno Březen 8, 200916 r od Matrix.nine
Říjen 17, 200915 r problem flashem nevyresen takze vse znovu Upraveno Říjen 17, 200915 r od Matrix.nine
Únor 28, 201015 r ...nieco nove v tejto veci..???? Mam noveho Roomstera 01/2010 1.4 16V, najazdene cca 1200 km a presne tento problem...na dialnici pri 120-ke prestane auto ist na cca 5-6 sekund, zatial sa to stalo iba raz (dobre som sa zlakol) ale napriek tomu to nastve..... Upraveno Březen 1, 201015 r od rommi pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Únor 28, 201015 r Jezdím hlavně po dálnicích včetně těch největších tankodromů a nikdy žádný problém.
Březen 13, 201015 r Ne, nic takového se mi nestalo. Zatím mám auto jen 3 týdny a 1600km (14tistovka benzín). Jen když jsem jel z prodejny s prázdnou nádrží a říznul dvě setrpentiny, tak na vteřinu-dvě motor škytl.
Březen 13, 201015 r nasal si trochu vzduchu do potrubi.. Jelikoz bylo auto novy, tak asi zadnej bordel v nadrzi nebyl, ale je lepsi nadrz nevyjizdet uplne. filtr nefiltr.
Leden 13, 201114 r Hlásím se klubu Room 1.4 16V najeto 4 tis.km, r.v. 3/2010 a už dvakrát chcípnutí motoru, který byl pod plynem. Sešlápl jsem spojku a znovu ihned nastartoval a jel dál. Je pravda, že dnes PC ukazoval dojezd 70 km, v prvém případě nevím. Nedělám z toho vědu, řešit to budu za 3 měs. při garančce, mezitím to budu sledovat, jestli to opravdu neovlivňuje zde popisovaná jízda s málem benzínu. Ten motor je v zátěži pod plynem, krajina zvrásněná, no prostě Vysočina, a pak to chcípne, jako když to vypnu vypínačem, žádné škytání a ihned to jde opětovně nastartovat a jede se dál. Jiné vozy od ŠA mi to ale nedělají ani při dojezdu 20 km dle PC. Upraveno Leden 13, 201114 r od dick
Listopad 24, 20213 r V 28. 2. 2009 na 23:33, stanley.t napsal: - jezdím každý den za tmy do práce-6km městem,pak asi 6km po Ostravské dánici a pak zase 10km mestem. Za 8měs. se mi 5x stalo vzdy v useku asi 1km, že auto HTP nedává asi 10sek.benzin, klesá rychlost a pak se vuz zase chytne.Je to vzdy v useku D-47 který se proslavil zvlněním asf. koberce.Stalo se to sice jen 5x, ale je to dost nepříjemné a znám to ze svých aut kterým občas došel benzin nebo LPG. Palivový filtr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.