Garrett Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdravím vás, chtěl bych vás požádat vy kdo to tam znáte, případně jste už tam byli o nějaké doporučení nějakého pěkného hotýlku, penzionu. Potřebuji nejlépe trošku romantiky, na pokoji vanu, skvělá by byla i výřivka, sprchový kout jsem vyloučil, možnost stravování (snídaně, večere). Bude to pro mě dost důležitý víkend, tak ať to stojí za to Líbí se mi to třeba tady http://www.cesky-raj.info/dr-cs/hotely-a-m...sedmihorky.html ale nechám si raději i poradit Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tam to moc neznám ale kdybys chtěl vyrazit do východních Čech nebo na Slovensko tak Ti rád poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Je to zatím otevřený, uvidíme co ostatní Ale už bych chtěl mít objednáno, už z toho začínám být nervozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Romariooo: na Slovensko pojedeme v létě, to bych teď nechtěl, ale ty východní čechy, máš nějaké doporučení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 V Sedmihorkách jsem měl jedno léto brigádu... Je to pět let nazpátek, ale tenkrát bych ti to mohl jen doporučit. Od té doby jsem tam nebyl, ale snad se to moc nezměnilo... A když už tam budeš v tomlhle termínu - stav se na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Mrkni na tohle. http://www.hrubaskala.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 mole.first: Pokud to dobře dopadne a pojedeme tak se určitě zastavím, sice ne asi na dlouho, ale mrknout určitě Není to úplná náhoda, že jsem si vybral takový termín dědek: to se mi taky moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to jsou slova chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.