TELEPORT Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zdravím chtěl jsem se zeptat jde mi stuha plynovy pedal , kdyz pridavam musim vic seslapnout pedal a tim pádem trochu jako by auto škubně ... jde pedál někde promazat aby šel z lehka nebo jde s tím udělat něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 toto mi nejako nejde do hlavy plynovy pedal na fabii ide tazsie, to snad nie je ani mozme, ved ten pedal je v podstate iba potenciometer. neboj nikde ti ziadne lanko ani nic podobne nedrzhne. ja si to neviem vysvetlit co by tam islo tazko, nevyskocila ti skor pruzina alebo nie sa tam nieco nespriecilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 toto mi nejako nejde do hlavy plynovy pedal na fabii ide tazsie, to snad nie je ani mozme, ved ten pedal je v podstate iba potenciometer. neboj nikde ti ziadne lanko ani nic podobne nedrzhne. ja si to neviem vysvetlit co by tam islo tazko, nevyskocila ti skor pruzina alebo nie sa tam nieco nespriecilo ? upřesním to jde stuha jen v nějakých místech polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak ti tam nieco vyskocilo ( pruzina ) alebo ja neviem, lebo jednoducho tam nemam moc co drhnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 skoumal jsem to ze strany vozu a nic nevidím , kde je ta pruř¨žina řekl bych že někde ze strany motoru jo ... sam to asi nespravím nebo myslíš že to zvládnu co namazat ten klpub musi to mít nějaký kloub v čem je ten pedál uložen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jedine v com moze byt problem je ulozenie pedalu kde to pridrhava sam som to nejako neskumal ale inde ani nie je kde riesit problem lebo zvysok pedalu je v podstate vacsi potenciometer s ktoreho ide kabel do RJ s info o polohe pedalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 houmr on nemysli nahodu to ze ma dieru v plyne ?? ze stlaci plyn a auto neide a musi viac stlacat plyn??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak pokial mysli oneskorenie teda dieru v plyne tak to je o inom. p.s.: ak ma toto zakladatel na mysli tak moze byt v pohode je to bohuzial u fabie normalne. ja napr. ked na neutrale preslapnem plyn na podlahu ( hned pustim ) tak otacky nevylezu na viac ako 1500ot., je tam diera cca 1cm na co treba myslet v briezku inak to zhasne a zase na druhu stranu je potom velmi citlivy takze uz sa mi stalo ze aj 4t ot. v briezku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak pokial mysli oneskorenie teda dieru v plyne tak to je o inom.p.s.: ak ma toto zakladatel na mysli tak moze byt v pohode je to bohuzial u fabie normalne. ja napr. ked na neutrale preslapnem plyn na podlahu ( hned pustim ) tak otacky nevylezu na viac ako 1500ot., je tam diera cca 1cm na co treba myslet v briezku inak to zhasne a zase na druhu stranu je potom velmi citlivy takze uz sa mi stalo ze aj 4t ot. v briezku presne to myslim spatme jsem se vyjadril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.