Přejít na obsah

Plynovy pedal jde stuha ...

TELEPORT

Doporučené příspěvky

toto mi nejako nejde do hlavy plynovy pedal na fabii ide tazsie, to snad nie je ani mozme, ved ten pedal je v podstate iba potenciometer. neboj nikde ti ziadne lanko ani nic podobne nedrzhne. ja si to neviem vysvetlit co by tam islo tazko, nevyskocila ti skor pruzina alebo nie sa tam nieco nespriecilo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toto mi nejako nejde do hlavy plynovy pedal na fabii ide tazsie, to snad nie je ani mozme, ved ten pedal je v podstate iba potenciometer. neboj nikde ti ziadne lanko ani nic podobne nedrzhne. ja si to neviem vysvetlit co by tam islo tazko, nevyskocila ti skor pruzina alebo nie sa tam nieco nespriecilo ?

upřesním to jde stuha jen v nějakých místech polohy

Odkaz ke komentáři

tak pokial mysli oneskorenie teda dieru v plyne tak to je o inom.

p.s.: ak ma toto zakladatel na mysli tak moze byt v pohode je to bohuzial u fabie normalne. ja napr. ked na neutrale preslapnem plyn na podlahu ( hned pustim ) tak otacky nevylezu na viac ako 1500ot., je tam diera cca 1cm na co treba myslet v briezku inak to zhasne a zase na druhu stranu je potom velmi citlivy takze uz sa mi stalo ze aj 4t ot. v briezku ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
tak pokial mysli oneskorenie teda dieru v plyne tak to je o inom.

p.s.: ak ma toto zakladatel na mysli tak moze byt v pohode je to bohuzial u fabie normalne. ja napr. ked na neutrale preslapnem plyn na podlahu ( hned pustim ) tak otacky nevylezu na viac ako 1500ot., je tam diera cca 1cm na co treba myslet v briezku inak to zhasne a zase na druhu stranu je potom velmi citlivy takze uz sa mi stalo ze aj 4t ot. v briezku ;)

presne to myslim spatme jsem se vyjadril

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...