Rosťa19 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdravím všechny škodováky. nevíte někdo jak se seřídí přední dveře u Oct. aby dobře zavíraly? S těma pravýma musím mlátit jak šílenej aby zaklaply. Díky... smile.gif Rosťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pohladaj tema je tu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pohladaj tema je tu!!! Bohužel jsem to nenašel ani po 1/2 hodině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tu je tema: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tu je tema: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53943 Moc díky PROCHY za ochotu, ale tohle asi není můj problém. Ty dveře nejsou zkřížený, jen špatně zapadají do zámku ( musí se víc bouchnout ). Jestli mi rozumíš. Nikde ale nedrhnou. Poraď. Dík. rosťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zozen si TORX M8. Povol bolcen -to strieborne oko co mas prisrobovane na B stlpiku a potiahni ten bolcen k sebe. POZOR STACIA AJ MILIMETRE ABI SA TO POLEPSILO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zozen si TORX M8. Povol bolcen -to strieborne oko co mas prisrobovane na B stlpiku a potiahni ten bolcen k sebe. POZOR STACIA AJ MILIMETRE ABI SA TO POLEPSILO. Díky Prochy, Něco podobného jsem si myslel, ale nechtělo se mi do toho hrabat. Měj se kámo !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Nie je zac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.