Publikováno Březen 1, 200916 r Zdravím všechny škodováky. nevíte někdo jak se seřídí přední dveře u Oct. aby dobře zavíraly? S těma pravýma musím mlátit jak šílenej aby zaklaply. Díky... smile.gif Rosťa
Březen 1, 200916 r Autor Tu je tema: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53943 Moc díky PROCHY za ochotu, ale tohle asi není můj problém. Ty dveře nejsou zkřížený, jen špatně zapadají do zámku ( musí se víc bouchnout ). Jestli mi rozumíš. Nikde ale nedrhnou. Poraď. Dík. rosťa.
Březen 1, 200916 r Zozen si TORX M8. Povol bolcen -to strieborne oko co mas prisrobovane na B stlpiku a potiahni ten bolcen k sebe. POZOR STACIA AJ MILIMETRE ABI SA TO POLEPSILO.
Březen 1, 200916 r Autor Zozen si TORX M8. Povol bolcen -to strieborne oko co mas prisrobovane na B stlpiku a potiahni ten bolcen k sebe. POZOR STACIA AJ MILIMETRE ABI SA TO POLEPSILO. Díky Prochy, Něco podobného jsem si myslel, ale nechtělo se mi do toho hrabat. Měj se kámo !!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.