mario1977 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahojte, chcem sa opytat, mam tri sietky v octe, a tu jednu (najmensiu) neviem ako uchytit. ma taky zvlastny tvar, ma niekto aj foto?? dakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak daj foto tej Tvojej "zvlastnej" sietky ktore vlastne myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tu je ta moja zvlastna sietka. Kratsie strany maju rozdielnu velkost. Vie niekto ci patri do Octavie?? Nasla by sa aj fotka, kam patri?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to je sietka na vianocneho kapra predavalo sa to vo vianocnej edicii skodoviek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To neni ta dvojita sietka???? Ma haciky na vsetkych koncoch? No ja mam sietovy program od skodovky a ten zahrna jednu velku na dno kufra a jednu malu, ktora funguje ako kabela a je zavesena na 4 bodoch. Ked si otvoris navod na obsluhu tak ju tam uvids. Da sa v strede regulovat jej stiahnutie a roztiahnutie. Hovorim o liftbacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No pozeral som na tu fotku. Je to podobna sietka ako u mna ale teda nie takato. Fakt je to nejake zvlastne. Cele zle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 a není to náhodou síťka, která má oddělit cestující vzadu při přepravě třeba psa? taková ta bezpečnostní, aby nelezl dopředu k řidiči přes zadní sedačky, jsem si myslel teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 neni tu mam a vypada uplne jinak - poznavaci znameni ma takovy cerveny cancour na kratsi strane co slouzi k tomu, abys ji roztahnul a dal dovnitr treba lahev s vodou. BTW je to vybornej pomocnik - DOPORUCUJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.