Smallpuck Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zdravim, mohl by mi někdo poradit čím je to, že vždy při rozjezdu, ale nejvíc do kopce se rozklepe na chvilku předek auta, jako motor nebo co?. Pak při dalším řazení vyšších rychlosti už to nedělá! Prostě jen při rozjezdu. Manželka mi říkala, že si všimla, jak se vzadu klepe i vejfuk při rozjezdu. Tak nevim? Co to může být? Poraďte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Jaký motor??? Tipuju 1.6/55kw. Editováno: 2. Březen 2009, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Me to sice na fiatu delala spjka celu jsem ji vymenil a v pohode slapala dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dušan 20VTurbo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 taky bych to tipoval na spojku. Dalo by se to poznat tak, ze roztocis motor na treba 2000 ot, das treba 1ku a pomalu poustis spojku. Jakmile jde citit kmitani bud v pedalu nebo trhave rozjizdeni tak to dela prave spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) mam to iste idem dat naspat elektrony, dam vediet ci to nie je pneumatikamy PS: mne to vybruje aj ked brzdim. som s toho uz zufaly, vymenene kotuce aj platnicky . . . uff 1.8 20 VT 207 PS 1998 612000 Km Editováno: 3. Březen 2009, autor: 1phantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Asi to to bude fakt spojka, protože mi zabírá dost vysoko a je ten rozjezd taky takovej kousavej. Elektrony mám, tak to kolama nebude. Jinak je to pomalé auto s úžasnou pracovitostí a motoricky absolutně neporuchové tzv SDI :-)))) Jinak co stojí výměna spojky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ja som dal za lamelu na SDI okolo 100Eur ale si nepametam ci to bol Sachs alebo Luk. Ked to budes mat rozobrate skontroluj hlavne rovinatost pritlacneho kotuca-ak ti trasie spojka moze to byt aj tym kotucom.A pokial ti pri rozbehu strpa vyfuk mrkni aj na zavesenie motora a vyf.sustavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Pokud máš na mysli celou sadu - tak u JendyT4 kolem 5000Kč a práce tak 2000Kč pokud budeš dávat jen lamelu ? tak cenu odhadnu taky na 2000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Díky za rady, budu se jimi řídit! Ach jo ta cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1phantom Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 a co tak homokineticky klb, poloos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.