Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, mohl by mi někdo poradit čím je to, že vždy při rozjezdu, ale nejvíc do kopce se rozklepe na chvilku předek auta, jako motor nebo co?. Pak při dalším řazení vyšších rychlosti už to nedělá! Prostě jen při rozjezdu. Manželka mi říkala, že si všimla, jak se vzadu klepe i vejfuk při rozjezdu. Tak nevim? Co to může být? Poraďte!!! ;)

Jaký motor???

Tipuju 1.6/55kw.

Upraveno od ritchie

Me to sice na fiatu delala spjka celu jsem ji vymenil a v pohode slapala dal

taky bych to tipoval na spojku. Dalo by se to poznat tak, ze roztocis motor na treba 2000 ot, das treba 1ku a pomalu poustis spojku. Jakmile jde citit kmitani bud v pedalu nebo trhave rozjizdeni tak to dela prave spojka.

:aggressive:

mam to iste

idem dat naspat elektrony, dam vediet ci to nie je pneumatikamy

PS: mne to vybruje aj ked brzdim.

som s toho uz zufaly, vymenene kotuce aj platnicky . . . uff

1.8 20 VT 207 PS :D 1998 612000 Km

Upraveno od 1phantom

• Autor

Asi to to bude fakt spojka, protože mi zabírá dost vysoko a je ten rozjezd taky takovej kousavej. Elektrony mám, tak to kolama nebude. Jinak je to pomalé auto s úžasnou pracovitostí a motoricky absolutně neporuchové tzv SDI :-)))) Jinak co stojí výměna spojky????

Ja som dal za lamelu na SDI okolo 100Eur ale si nepametam ci to bol Sachs alebo Luk. Ked to budes mat rozobrate skontroluj hlavne rovinatost pritlacneho kotuca-ak ti trasie spojka moze to byt aj tym kotucom.A pokial ti pri rozbehu strpa vyfuk mrkni aj na zavesenie motora a vyf.sustavi.

Pokud máš na mysli celou sadu - tak u JendyT4 kolem 5000Kč a práce tak 2000Kč pokud budeš dávat jen lamelu ? tak cenu odhadnu taky na 2000Kč

• Autor

Díky za rady, budu se jimi řídit! Ach jo ta cena? :feve:

• 2 týdny později...

a co tak homokineticky klb, poloos

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.