urukay Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Zdravim ludia. Po vymene rozvodov (+vodna pumpa) mi vznikol novy problem V pripade, ze sa pohynam alebo zaradujem dvojku a spojka je na zaciatku zaberu a ked dpomaly zacnem dvihat otacky, tak sa mi roztrasie cele auto (aj strati vykon), aj to len obcas. Otacky ale nekolisu, len stupaju a celym autom trasie (iba na dvojke v zabere). V pripade ze pustim spojku ryxlejsie, tak sa neudeje nic. Tiez pri prudkom vystartovani neni citit nic, pri pomalom citim iba ja na spojke brnenie, na dvojke trasie cele auto. Ako nahle ale pustim spojku tak je vsetko zase ok. ALe kedze to robi len obcas, tak neviem ci je problem prave v spojke, tiez tie otacky nelietaju. Inak auto taha vyborne, aj vo vysokych otackax. Prehladal som vsetky diskusne fora, kde som aj nasiel podobne pripady, ale ziadny taky aky mam ja. A zavad, ktore by to mohli byt je cely zoznam Nevie mi niekto poradit kde je problem? Urobili chybu servisaci? Kazda rada dobra. Diky Btw mam OI, 1.9TDI r.v. 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ahoj, tak tohleto slysim opravdu poprvy.. a dela ti to opravdu jen na dvojku ? neklepe se to malicko treba i na trojku kdyz jedes pomalu a nahle pridas plyn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urukay Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nie, 3/4/5 su uplne bez problemove aj keby som isiel 20km/h a zaradim 3 tak auto sa sprava uplne normalne. Iba na jednotke a dvojke proste zacne drmat(triast) , ale iba v pripade ze citlivo pustam spojku, ak do dvojky putim strmsie spojku, tak je vsetko v poriadku. klepot nepocujem ziadny, motor ide cisto, aj na volnobehu otacky krasne drzi, tah ma dobry. Proste zahada Moje auto je fakt asi divne alebo si zo mna robi srandu posledneho pol roka Ahoj, tak tohleto slysim opravdu poprvy.. a dela ti to opravdu jen na dvojku ? neklepe se to malicko treba i na trojku kdyz jedes pomalu a nahle pridas plyn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Podla tvojho popisu je to podla mna urcite spojka,ale ako to suvisi s predoslou vymenou rozvodou to fakt nechapem.V pripade zle zalozenych rozvodov by si mal problemy aj ked uz je spojka v trvalom zabere. Jedine,ze by zle nahodili hlavny mot.silentblok a to chvenie pri rozbehu by bolo vlastne chvenie zle zaveseneho motora.Alebo motor zle vyvesili a poskodili ostatne silentbloky. Editováno: 3. Březen 2009, autor: juro sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urukay Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ani ja tomu nechapem, ale kym mi nemenili rozvody tak bolo vsetko v poriadku. Spojka aj mna napadla, ale ked nebustam uplne pomaly spojku, tak je vsetko v poriadku. Mozno to budu ozaj tie silenbloky. No buduci tyzden idem do servisu tak uvidim, co na to povedia. Podla tvojho popisu je to podla mna urcite spojka,ale ako to suvisi s predoslou vymenou rozvodou to fakt nechapem.V pripade zle zalozenych rozvodov by si mal problemy aj ked uz je spojka v trvalom zabere.Jedine,ze by zle nahodili hlavny mot.silentblok a to chvenie pri rozbehu by bolo vlastne chvenie zle zaveseneho motora.Alebo motor zle vyvesili a poskodili ostatne silentbloky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.