jannek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Mám FAbii I. r.v.2002. Je v ní použita sběrnice CAN-bus? A jestli ano, jaká verze? 1.6, 2.0(to spíš ne), atd? Chtěl bych do ní zapojit navigaci RNS510, a podle prodejce je prý potřeba simulátor signálu pro auta bez sběrnice. Jinde jsem zase zaschlech, že Fabia sběrnici má. Jak je to doopravdy? Dík za vaše zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 musíš dodat převodník z 1,6 na 2,0 a pak rns poběží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannek Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Mám FAbii I. r.v.2002. Je v ní použita sběrnice CAN-bus? A jestli ano, jaká verze? 1.6, 2.0(to spíš ne), atd? Chtěl bych do ní zapojit navigaci RNS510, a podle prodejce je prý potřeba simulátor signálu pro auta bez sběrnice. Jinde jsem zase zaschlech, že Fabia sběrnici má. Jak je to doopravdy? Dík za vaše zkušenosti. To jsme si taky myslel, jenže ten prodejce tvrdí, že je potřeba simulátor CAN pro auta bez CAN. To pak za něj je potřeba ještě převodník 1.6 -2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no já myslím že F1 má can 1,6 a ty potřebuješ jen převodník na 2,0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.