perníkář Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj všichni, po dlouhé době jsem uklízel ten svůj bordel doma a našel jsem pár kousků hokejových kartiček.. pokud sbíráte, nebo znáte někoho kdo je sbírá rád bych se s ním kontaktoval a nabídl mi odkoupení těchto skvostů.. v mé sbírce jsem našel např.: Alexei Yashin Ottawa 93-94, Rob Ray Buffalo 89-94, Richard Smehlík Buffalo 93-94, Nikolai Khabibulin Jets 94-95, Sean Burke Whalers 92-94, Tommy Salo Islanders 94-95, Dominik Hasek Buffalo, Arturs Irbe Sharks 94-95, Mark Recchi Montreal 94-95, Felix Potvin Toronto 91-92, Sergei Zubov Rangers 94-95, Adam Foote Nordiques 94-95, Ed Belfour Chicago 88-95, Wayne Gretzky Rangers, Todd Marchant Edmonton 94-98, František Ptáček Karlovy Vary, Martin Ručinský Nordigues 91-92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Edit: špatně jsem to pochopil, beru zpět... Editováno: 4. Březen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky něco mám. To byl jedu dobu hroznej školní hit. Kdo neměl kartičku jako by nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Když nad tím přemýšlím, taky bych se jich rád zbavil... Takže až se ozve zájemce perníkařovi, nabízím se i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ty woe...kartičky jo? To mám můj syn kterej chodí do třetí třídy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak u mě to tak dlouho není co jsem navštěvoval třetí třídu! ale pravda zabijáku jak někod neměl kartičku jako by nežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ty woe já mám "POGy" , mám celou první sérii !!!!! některý jsou netknutý !!! já to nikdy nehrál, jelikoš jsem byl kopyto tak jsem to sbíral :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já když chodil do 3tř. letěli céčka a kdo měl fosforové byl král Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 copa fosforový ..ale paragraf .... :D :D ....ještě bych možná doma nějaky vyhrabal ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ty voe paragrafy jsem sbíral...a čím delší řetěz paragrafů, tím větší jsem byl King v ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No jo, vyvíjí se to. Céčka už jsem nestihl, ale měl jsem ty kartičky a pogy... Co se vlastně sbírá dneska? Asi videa na telefonu, co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No jo, vyvíjí se to. Céčka už jsem nestihl, ale měl jsem ty kartičky a pogy... Co se vlastně sbírá dneska? Asi videa na telefonu, co... masturbující 14ti leté spolužačky + videa učitelek s žákama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 masturbující 14ti leté spolužačky + videa učitelek s žákama :smich: a jako bonus videa jak děcka při vyučování šikanujou učitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak tak tak člověk na to kouká co se to vlastně děje dnes v těch školách... ta videa jsem viděl dnes se tomu na tom internetu neubráníš... to někam klikneš a to je hned na frajerka na škole je fakt hustá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A kdo nehrál Wormse nebo Bombermena byl taky lůůůůzr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) a kdo měl zoubkovanej házečák, tak byl postrach pro ostatní :-) Editováno: 5. Březen 2009, autor: Kubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A kdo nehrál Wormse nebo Bombermena byl taky lůůůůzr Kua tak obojí si ještě občas dáme když to na nás padne a vzpomínáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.