Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všichni,

po dlouhé době jsem uklízel ten svůj bordel doma a našel jsem pár kousků hokejových kartiček.. pokud sbíráte, nebo znáte někoho kdo je sbírá rád bych se s ním kontaktoval a nabídl mi odkoupení těchto skvostů..

v mé sbírce jsem našel např.:

Alexei Yashin Ottawa 93-94, Rob Ray Buffalo 89-94, Richard Smehlík Buffalo 93-94, Nikolai Khabibulin Jets 94-95, Sean Burke Whalers 92-94, Tommy Salo Islanders 94-95, Dominik Hasek Buffalo, Arturs Irbe Sharks 94-95, Mark Recchi Montreal 94-95, Felix Potvin Toronto 91-92, Sergei Zubov Rangers 94-95, Adam Foote Nordiques 94-95, Ed Belfour Chicago 88-95, Wayne Gretzky Rangers, Todd Marchant Edmonton 94-98, František Ptáček Karlovy Vary, Martin Ručinský Nordigues 91-92

Edit: špatně jsem to pochopil, beru zpět...

Upraveno od mole.first

Taky něco mám. To byl jedu dobu hroznej školní hit. Kdo neměl kartičku jako by nebyl. lol

Když nad tím přemýšlím, taky bych se jich rád zbavil... Takže až se ozve zájemce perníkařovi, nabízím se i já :)

Ty woe...kartičky jo? To mám můj syn kterej chodí do třetí třídy! :smich:

• Autor
:smich: tak u mě to tak dlouho není co jsem navštěvoval třetí třídu! :smich: ale pravda zabijáku jak někod neměl kartičku jako by nežil :)

ty woe já mám "POGy" , mám celou první sérii !!!!! některý jsou netknutý !!! já to nikdy nehrál, jelikoš jsem byl kopyto tak jsem to sbíral :-)

Já když chodil do 3tř. letěli céčka a kdo měl fosforové byl král kol110kol120

copa fosforový ..ale paragraf .... :D :D :D :D ....ještě bych možná doma nějaky vyhrabal ...... :)

Ty voe paragrafy jsem sbíral...a čím delší řetěz paragrafů, tím větší jsem byl King v ulici :smich::smich:

No jo, vyvíjí se to. Céčka už jsem nestihl, ale měl jsem ty kartičky a pogy... Co se vlastně sbírá dneska? Asi videa na telefonu, co...

No jo, vyvíjí se to. Céčka už jsem nestihl, ale měl jsem ty kartičky a pogy... Co se vlastně sbírá dneska? Asi videa na telefonu, co...

masturbující 14ti leté spolužačky + videa učitelek s žákama :)

masturbující 14ti leté spolužačky + videa učitelek s žákama :)

:smich: :smich: a jako bonus videa jak děcka při vyučování šikanujou učitele :feve:

• Autor

tak tak tak člověk na to kouká co se to vlastně děje dnes v těch školách... ta videa jsem viděl dnes se tomu na tom internetu neubráníš... to někam klikneš a to je hned :kol-78::kol-61: na frajerka na škole je fakt hustá

A kdo nehrál Wormse nebo Bombermena byl taky lůůůůzr :smich:

a kdo měl zoubkovanej házečák, tak byl postrach pro ostatní :-)

Upraveno od Kubic

• 3 týdny později...
A kdo nehrál Wormse nebo Bombermena byl taky lůůůůzr :smich:

Kua tak obojí si ještě občas dáme když to na nás padne a vzpomínáme lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.