Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nejspíš se to může stát komukoliv, ale jen Tomáška za to cajti div nepochválí :doh

ja myslel ze ho chvalila zuzanka. asi jsem se do toho zamotal. Je to zapeklity pribeh ! :)lol

Vloženo

Na tyhle koniny existuje velice jednoduchej recept. Platit předem. Tady to funguje bez problémů, slyšel jsem že to funguje i na západě (Francie), tak proč ne v ČR? Akorát to chce trochu odhad, je dost blbý, když to neodhadneš a zaplatíš si o deset litrů víc...:)

Vloženo
Na tyhle koniny existuje velice jednoduchej recept. Platit předem. Tady to funguje bez problémů, slyšel jsem že to funguje i na západě (Francie), tak proč ne v ČR? Akorát to chce trochu odhad, je dost blbý, když to neodhadneš a zaplatíš si o deset litrů víc... :)

Nene, tak to nefunguje: třeba v US vložíš do tankomatu kartu, vezmeš pryč a až když vrátíš zpět pistoli, tak se provede platební transakce podle toho kolik natankuješ.

U nás už jsou tankomaty taky - v Průhonicích je celá taková čerpačka a třeba ICOM v Jihlavě má taky něco podobného - kolik litrů si zvolíš a zaplatíš, tolik Ti to dá.

Vloženo

tak i já odjel bez placení.tankoval jsem ráno asi ve tři hodiny a měl toho dost.jdu platit a tam u kasy bývalá spolužačka ze základky.a tak jme dali kafíčko,zákusek a kecali.já pak odjel a nezaplatil.jěště,že jsem jí nechal číslo na mobil.ráno v 8h telefon,že prý jí neseděla kasa a pak šéf přišel na mojí maličkost.tak to zaplatila a já to pak měl o večeři dražší

Vloženo

mě se na benzince stal trochu jinej trapas o kterym sem si myslel že se mě jako "těžkymu chlapakovy" nemůže stát .... :D ...stalo se to hned první den co sem měl fabku a přijel na pumpu vzal jsem kliček a ejhle chlapak neuměl otevřít nádrž... :D ....po deseti minutách cvíčení sem sklopil hlavu a se staženým ocasem sem musel požadat kolemjdoucího evidentně i dost dobře bavícího chasnika co zevloval u kompresoru..... :crutch:

Vloženo

Tak to něco podobnýho jsme řešili, když si máti koupila oktu...prostě nám nešla do nádrže strčit pistole, ani za boha tam nevlezla. Byl to náš první nafťák a jak se člověk na novým vždycky bojí, aby něco nepokazil, tak sme taky museli jít požádat pána co tankoval vedle do oktávky o radu. Evidentně byl trošku zaskočenej, možná si myslel, jestli si z něj neděláme srandu, ale strčil nám to tam. Asi to chtělo víc zabrat andílek

Vloženo

to se mě stalo také, přiřítil jsem se na pumpu s funglovkou Peugeot 407CC bez značek a ted jsem začal hledat, to tlačítko na otevření nádrže a ono nikde, 10 minut čučení po kabině, vystoupení, koukání pod palubku, na práh na sedačku, dokonce jsem i sklopil sedačku, no prostě na posrání nikde nebylo a víčko nemělo výkroj na prst, řikam to je v prdeli, pumpařky už si se mě dělaly srandu a pak jsem na to přišel, zatlačit na víčko a bylo :D

Vloženo

myslím si, že jde o docela běžný jev, nejprve hledáš, nevíš, potom si nervózní, že jsi tak blbý a slepý a potom jen čumíš, jéjej takových situací znám z vlastní zkušenosti,,

příklad: přijedu na pumpu, natankuju, jdu zaplatit, vše OK, vrátím se k autu a kde mám kurva klíče, prošacuju se jako bych se chtěl sám objímat a sebepomilovat, potom jdu zpět ke kase, tam čumím jako idiot a pořád nikde nic, nakonec se zeptám pumpaře jestli neviděl někde moje klíče od mergla a on mi řekne, ne neviděl, ale co to držíte v ruce za klíče? A já jak debil se omluvím a jdu s klíčema v ruce k autu a odjíždím. prostě ztřeštěný hňup, který neuvažuje logicky a jančí .....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...