Březen 5, 200916 r ty woe, tohle se opravdu může stát jen TomášoviB Nejspíš se to může stát komukoliv, ale jen Tomáška za to cajti div nepochválí
Březen 5, 200916 r Nemůže, protože na benzince nic neumývám...natankuju, zacáluju a hurá pryč...tam není co zapomenout
Březen 5, 200916 r Nejspíš se to může stát komukoliv, ale jen Tomáška za to cajti div nepochválí ja myslel ze ho chvalila zuzanka. asi jsem se do toho zamotal. Je to zapeklity pribeh !
Březen 5, 200916 r Autor Nejspíš se to může stát komukoliv, ale jen Tomáška za to cajti div nepochválí a to je kde napsáno? Ty máš nějakej těžkej komplex.
Březen 6, 200916 r Na tyhle koniny existuje velice jednoduchej recept. Platit předem. Tady to funguje bez problémů, slyšel jsem že to funguje i na západě (Francie), tak proč ne v ČR? Akorát to chce trochu odhad, je dost blbý, když to neodhadneš a zaplatíš si o deset litrů víc...
Březen 6, 200916 r mole.first: furt lepší natankovat benzín do nafťáku než nezpalatit viď? mischicka: to sem právě myslel, ještě by měl dostat od polišů medaili ne
Březen 6, 200916 r Dakie: naprostej souhlas... dokonce jsem to měl i zadarmo, protože v servisu měli bordel v účetnictví.. takže mě to stálo asi jen 800 za ten nafto-benzín
Březen 6, 200916 r to je ještě dobrá cenovka buď rád, žes do toho servisu dojel nebo tě tenkrát táhli?
Březen 6, 200916 r vezli na korbě ale zase jsem se jednou svezl odtahovkou btw. mě říkej že tu jsem celej den...
Březen 8, 200916 r Na tyhle koniny existuje velice jednoduchej recept. Platit předem. Tady to funguje bez problémů, slyšel jsem že to funguje i na západě (Francie), tak proč ne v ČR? Akorát to chce trochu odhad, je dost blbý, když to neodhadneš a zaplatíš si o deset litrů víc... Nene, tak to nefunguje: třeba v US vložíš do tankomatu kartu, vezmeš pryč a až když vrátíš zpět pistoli, tak se provede platební transakce podle toho kolik natankuješ. U nás už jsou tankomaty taky - v Průhonicích je celá taková čerpačka a třeba ICOM v Jihlavě má taky něco podobného - kolik litrů si zvolíš a zaplatíš, tolik Ti to dá.
Březen 10, 200916 r tak i já odjel bez placení.tankoval jsem ráno asi ve tři hodiny a měl toho dost.jdu platit a tam u kasy bývalá spolužačka ze základky.a tak jme dali kafíčko,zákusek a kecali.já pak odjel a nezaplatil.jěště,že jsem jí nechal číslo na mobil.ráno v 8h telefon,že prý jí neseděla kasa a pak šéf přišel na mojí maličkost.tak to zaplatila a já to pak měl o večeři dražší
Březen 10, 200916 r mě se na benzince stal trochu jinej trapas o kterym sem si myslel že se mě jako "těžkymu chlapakovy" nemůže stát .... ...stalo se to hned první den co sem měl fabku a přijel na pumpu vzal jsem kliček a ejhle chlapak neuměl otevřít nádrž... ....po deseti minutách cvíčení sem sklopil hlavu a se staženým ocasem sem musel požadat kolemjdoucího evidentně i dost dobře bavícího chasnika co zevloval u kompresoru.....
Březen 10, 200916 r Tak to něco podobnýho jsme řešili, když si máti koupila oktu...prostě nám nešla do nádrže strčit pistole, ani za boha tam nevlezla. Byl to náš první nafťák a jak se člověk na novým vždycky bojí, aby něco nepokazil, tak sme taky museli jít požádat pána co tankoval vedle do oktávky o radu. Evidentně byl trošku zaskočenej, možná si myslel, jestli si z něj neděláme srandu, ale strčil nám to tam. Asi to chtělo víc zabrat
Březen 11, 200916 r Jsem taky po koupi okty zvyklej na dálkové otevírání nádrže z Fabie hledal několik dlouhých minut to neexistující tlačítko
Březen 12, 200916 r To tlacitko u okty jsem hledal i ja, vyresil to az pak telefonat jiste osobe. Ani za boha to neslo, jelikoz ja mam zvyk auto na benzince pri cepovani zamykat
Březen 12, 200916 r to se mě stalo také, přiřítil jsem se na pumpu s funglovkou Peugeot 407CC bez značek a ted jsem začal hledat, to tlačítko na otevření nádrže a ono nikde, 10 minut čučení po kabině, vystoupení, koukání pod palubku, na práh na sedačku, dokonce jsem i sklopil sedačku, no prostě na posrání nikde nebylo a víčko nemělo výkroj na prst, řikam to je v prdeli, pumpařky už si se mě dělaly srandu a pak jsem na to přišel, zatlačit na víčko a bylo
Březen 12, 200916 r myslím si, že jde o docela běžný jev, nejprve hledáš, nevíš, potom si nervózní, že jsi tak blbý a slepý a potom jen čumíš, jéjej takových situací znám z vlastní zkušenosti,, příklad: přijedu na pumpu, natankuju, jdu zaplatit, vše OK, vrátím se k autu a kde mám kurva klíče, prošacuju se jako bych se chtěl sám objímat a sebepomilovat, potom jdu zpět ke kase, tam čumím jako idiot a pořád nikde nic, nakonec se zeptám pumpaře jestli neviděl někde moje klíče od mergla a on mi řekne, ne neviděl, ale co to držíte v ruce za klíče? A já jak debil se omluvím a jdu s klíčema v ruce k autu a odjíždím. prostě ztřeštěný hňup, který neuvažuje logicky a jančí .....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.