baurak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Bud v klidu, ja na to jen koukam, ale nijak to nezeru. Kazdopadne lonska sezona byla proste traga to nam nevymluvis no az na vyjimky to bylo trochu nudnejsi ale ne jako za dob Schumachera kdy to bylo jeste nudnejsi...kazdopadne jestli budou dalsi zavody aspon takovy jako ten prvni tak se zlobit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 no az na vyjimky to bylo trochu nudnejsi ale ne jako za dob Schumachera kdy to bylo jeste nudnejsi...kazdopadne jestli budou dalsi zavody aspon takovy jako ten prvni tak se zlobit nebudu Moje rec pane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Tak a je po kvalde 1.Massa 2.Kimi 3.Kovi 4.Hamik 5.Truli 6.Kubica 7.Heidfeld 8.Webber 9.Alik 10.Glock 11.Button 12.David 13.Piqet Editováno: 22. Březen 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 1.Massa 2.Kimi 3.Kovi 4.Hamik 11.Jenson Button 14.Rubens Barrichello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 FA bude propagovat Logana? A piš česky, kdo má tu tvoji hatmatilku luštit...ti žabožrouti logan cup bys cumel jinak mam zlomenou pravou takze pisu levou a moc mi to holt neejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak a je po kvalde1.Massa 2.Kimi 3.Kovi 4.Hamik 5.Truli 6.Kubica 7.Heidfeld 8.Webber 9.Alik 10.Glock 11.Button 12.David 13.Piqet Tak změna v pořadí. Pro piloty McLarenu o pět míst dozadu za blokování při kvalifikaci http://www.formulef1.cz/content/view/625/1/ Heikky 8 a Hami 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 chudak alonso musel pekne na brzdy...lamy jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Pěkné video z toho okamžiku když se Mclareny motaly po trati a zbrzdily Heidfelda. Heidfeld je taková tichá klidná a hlavně spolehlivá myška. http://www.formulef1.cz/content/view/625/39/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 chudak alonso musel pekne na brzdy...lamy jedny Jeste, ze si z toho delas srandu, pac ten zmrd spanelskej stejne v zavode zas dostane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Menší dotaz... Která televize vysílá přenos s kvalifikací popř těch treninků co jsou než začne v neděli závod....Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jeste, ze si z toho delas srandu, pac ten zmrd spanelskej stejne v zavode zas dostane !!! ts stejne bys chtel bejt jednou jako on... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdravi panove u sledovani dnesni VC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Taky sleduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Po dlouhé době jsem si dnes pustil VC a jak koukám pořád stejná nuda, nic se neděje předjíždí se jen v boxech, kde je ta doba kdy se závodilo i na trati, hnus!! MS silničních motocyklů tomu říkám závody!! Jinak fandím Kimimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ten Massa tomu dal !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ten Massa tomu dal !!! no dal ale jinak opravdu nuda.Moc ani nekoukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No ja koukal az do konce. Nuda zavod I kdyz Palo nam urcite rekne, ze to bylo hrozne dramaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 To ja take....ale opravdu o nicem....jeste ze Polsko ma radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No ale pořád lepší než serial Dallas... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Opět nic moc, ke konci by bylo hezký, kdyby LH dojel JT a ještě se pokočkovali o to 4. místo, možná i hranáč kdyby se dokázal dostat vedle Webera, by znamenalo nějakou akci... Mám radost za bednu pro KR, RK a i Koviho, jinak ale opravdu nic extra závod, směju se, jak Japonci drží basu a svorně jistí ocas závodu...klukům to jde očividně víc jezdit bokem ( tam ovšem ), než v F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Opět nic moc, ke konci by bylo hezký, kdyby LH dojel JT a ještě se pokočkovali o to 4. místo, možná i hranáč kdyby se dokázal dostat vedle Webera, by znamenalo nějakou akci...Mám radost za bednu pro KR, RK a i Koviho, jinak ale opravdu nic extra závod, směju se, jak Japonci drží basu a svorně jistí ocas závodu...klukům to jde očividně víc jezdit bokem ( tam ovšem ), než v F1. P2M: Chvíli mi trvalo než jsem si představil jména za těmi monogramy... ty jsi šifrař, či co? Nick Haidfeld měl docela smůlu po startu, ale zase bez chyby. Závod nic moc, jen, že se to za F. docela vyrovnalo McLaren, BMW, RedBull, Toyota. Nesedí mi ten nový komentátor, a ta jeho několikrát opakovaná hláška o strartovních slotech, bože kdo ho tam protlačil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 P2M: Chvíli mi trvalo než jsem si představil jména za těmi monogramy... ty jsi šifrař, či co?Nick Haidfeld měl docela smůlu po startu, ale zase bez chyby. Závod nic moc, jen, že se to za F. docela vyrovnalo McLaren, BMW, RedBull, Toyota. Nesedí mi ten nový komentátor, a ta jeho několikrát opakovaná hláška o strartovních slotech, bože kdo ho tam protlačil... Taky jsem si to s tím komentátorem řikal. Má sice přehled, ale ten jeho vyplašený hlas. To je hruza. Ještě , že tam s ním byl Pavel Turek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No ja koukal az do konce. Nuda zavod I kdyz Palo nam urcite rekne, ze to bylo hrozne dramaticky No nuda jo, ale ona to nějaká podobná p.ča jako ty a ten dement na NOVĚ vedle Pavla Turka vždy okomentuje a hned je čím se bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Jinak musím složit poklonu Ferrari, fakt otřídu lepší vozyx než zbytek, ale radost mi dělá pan Massa, který před začátkem sezóny mluvil o tom, jak se ukáže kdo je jaký pilot, že teď už za nikoho nebude elektronika nic dělat. No pan velkohubý by už měl jen držet hubu a snažit se dotlačit tu káru do cíle. A jak jsem psal, na začátku sezóny, tak se to vyplňuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No nuda jo, ale ona to nějaká podobná p.ča jako ty a ten dement na NOVĚ vedle Pavla Turka vždy okomentuje a hned je čím se bavit. Jen si posluz, sam vis jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.