Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mně se strašně líbí, jak tady každej tlachá o tom, že F1 je nuda a podobný žvásty, ale koukáte na to stejně jako já, kterému se to líbí. Čím to je? Asi jsem blbej, ale nechápu to. Jóóó už to vím, aby ................

Editováno: , autor: Palo
Vloženo
Mně se strašně líbí, jak tady každej tlachá o tom, že F1 je nuda a podobný žvásty, ale koukáte na to stejně jako já, kterému se to líbí. Čím to je? Asi jsem blbej, ale nechápu to. Jóóó už to vím, aby ................

rec nestala ;)

Vloženo
Pěknej hop udělal Renault.. Stejně ten Alonso bude asi sakra dobrej pilot.... Mercedes ty jsou na tom nějak bídně, nějak jim to nejde

NJN, ale kdo ví, kolik má kdo v nádržích. Go, Ferrari, go go!

Vloženo
psali ze Rencky jedou odlisnou strategiji...takze Alik asi bude mit mit paliva at je rychly.Mec trosku zklamani :(

Podle mne McLaren bude mít hoodně plnou nádrž a nebo hoodně velký průser s výkonem a rychlostí :feve:

Vloženo (editace)

Tak to je mazec.Co se stalo tomu Kovimu ? Zdalo se mi ze mu predni L kolo nejak ustrelilo.

Takze jsem mel dobre oko..... defekt..... :(

Editováno: , autor: maros
Vloženo
Tak to je mazec.Co se stalo tomu Kovimu ? Zdalo se mi ze mu predni L kolo nejak ustrelilo.

Takze jsem mel dobre oko..... defekt..... :(

Spíš schlusdefekt se vším všudy, ale aspoň dal najevo z nosítek, že žije a není to tak hrozný

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...