Duben 21, 200817 r Mně se strašně líbí, jak tady každej tlachá o tom, že F1 je nuda a podobný žvásty, ale koukáte na to stejně jako já, kterému se to líbí. Čím to je? Asi jsem blbej, ale nechápu to. Jóóó už to vím, aby ................ Upraveno Duben 23, 200817 r od Palo
Duben 23, 200817 r Tak mi bylo dovoleno si vybrat dárek ke svým narozeninám (ještě jsou daleko), no tak jsem si vybral na stránkách F1
Duben 24, 200817 r Mně se strašně líbí, jak tady každej tlachá o tom, že F1 je nuda a podobný žvásty, ale koukáte na to stejně jako já, kterému se to líbí. Čím to je? Asi jsem blbej, ale nechápu to. Jóóó už to vím, aby ................ rec nestala
Duben 26, 200817 r 1.Kimi 2. Alik3.Masa 4.Kubica Pěknej hop udělal Renault.. Stejně ten Alonso bude asi sakra dobrej pilot.... Mercedes ty jsou na tom nějak bídně, nějak jim to nejde
Duben 26, 200817 r Pěknej hop udělal Renault.. Stejně ten Alonso bude asi sakra dobrej pilot.... Mercedes ty jsou na tom nějak bídně, nějak jim to nejde NJN, ale kdo ví, kolik má kdo v nádržích. Go, Ferrari, go go!
Duben 26, 200817 r psali ze Rencky jedou odlisnou strategiji...takze Alik asi bude mit mit paliva at je rychly.Mec trosku zklamani
Duben 26, 200817 r psali ze Rencky jedou odlisnou strategiji...takze Alik asi bude mit mit paliva at je rychly.Mec trosku zklamani Podle mne McLaren bude mít hoodně plnou nádrž a nebo hoodně velký průser s výkonem a rychlostí
Duben 27, 200817 r Tak to je mazec.Co se stalo tomu Kovimu ? Zdalo se mi ze mu predni L kolo nejak ustrelilo. Takze jsem mel dobre oko..... defekt..... Upraveno Duben 27, 200817 r od maros
Duben 27, 200817 r Tak to je mazec.Co se stalo tomu Kovimu ? Zdalo se mi ze mu predni L kolo nejak ustrelilo.Takze jsem mel dobre oko..... defekt..... Spíš schlusdefekt se vším všudy, ale aspoň dal najevo z nosítek, že žije a není to tak hrozný
Duben 27, 200817 r Takze pro mne nic radostneho Kimi zachlastal,rano skocil do monopostu a zase to vyhral
Duben 27, 200817 r krásnej závod, ferrari už zase jedou.snad je ale kovi v pohodě, protože to byla prda
Duben 27, 200817 r Ta červená mi dělá dobře ,takže dnešní výsledek je pro mne velmi uspokojivý jsme na tom uplne stejne pane
Duben 27, 200817 r ja taky, ja taky a kovi otřes mozku a naraženej loket, na to jak to vypadalo, tak super
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.