baurak Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Stejne fandim Honde ... ale Hamilton ja stejne fandim porad Ferku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zbývá jen pár kol a Kimi GO GO GO. Snad mu to klapne! Já mu držím palce a kdo ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zbývá jen pár kol a Kimi GO GO GO.Snad mu to klapne! Já mu držím palce a kdo ještě... A je to hotovo, konečně to Kimimu vyšlo. Dlouho jsem nebyl tak nervózní, držím mu palce už léta, ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jj ten si to zasloužil Hami bude mít ještě příležitostí dost...ale stejně někdo přijde s tím, že Kimiho Masa pustil, že se v boxech schválně zbrzdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jj ten si to zasloužil Hami bude mít ještě příležitostí dost...ale stejně někdo přijde s tím, že Kimiho Masa pustil, že se v boxech schválně zbrzdil No popravdě to tak asi bylo, ale který tým by to tak neukočíroval? No ono v tréninku taky nebylo fér když Hamilton zbrzdil Kimiho při výjezdu z boxů... No a mazánek Hamilton, zase bez trestu. A to mi byl tak sympatický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jj ten si to zasloužil Hami bude mít ještě příležitostí dost...ale stejně někdo přijde s tím, že Kimiho Masa pustil, že se v boxech schválně zbrzdil No popravdě to tak asi bylo, ale který tým by to tak neukočíroval? No ono v tréninku taky nebylo fér když Hamilton zbrzdil Kimiho při výjezdu z boxů... No a mazánek Hamilton, zase bez trestu. A to mi byl tak sympatický. jj to je fakt no, ale podle mě taky ty poruchy Hamiltona nebyly dnes nahodilé to samé i minule, že is nikdo nevšiml, že má už ojetý gumy a nechali ho jezdit dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) jj ten si to zasloužil Hami bude mít ještě příležitostí dost...ale stejně někdo přijde s tím, že Kimiho Masa pustil, že se v boxech schválně zbrzdil No popravdě to tak asi bylo, ale který tým by to tak neukočíroval? No ono v tréninku taky nebylo fér když Hamilton zbrzdil Kimiho při výjezdu z boxů... No a mazánek Hamilton, zase bez trestu. A to mi byl tak sympatický. jj to je fakt no, ale podle mě taky ty poruchy Hamiltona nebyly dnes nahodilé to samé i minule, že is nikdo nevšiml, že má už ojetý gumy a nechali ho jezdit dál No ono dnes nazývat sport sportem je asi hovadina. Samé intriky, doping, špionáž, ... On se mohl Hamiltonovi klidně někdo nabourat do softu... Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Beztak do toho nikdo z nás nevidí, čili výme leda tak velký kulový co a jak je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ja fandim kimimu od te doby co prisel do F1 a konecne jsme se "spolu" toho titulu dockali ! doufam ze pristi sezonu to zopakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ja teda letos F1 zanedbal,ale co vim, tak ty Hamiltnovi gumy byly pekne blby tah. At uz se jednalo o taktiku nebo podvod na staj ci jezdce. Prece kazdemu muselo byt jasne, ze je to o drzku. Jinak jsem drzel palce Rubencovi B.,ale to v dobe kdy jezdil jako dvojka vedle Schumiho. Letos me to bylo celkem jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Stejne fandim Honde ... ale Hamilton je to fakt nejlepsi odstrelovac zacatecnik,urcite to jeste zlepsi aby mu nikdo neujel a neuhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 jinak samozrejme jsou nejlepsi cerveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Kimimu jsem to moooc pral uz 2x mu to tesne uteklo a ted kdyz k tomu mel defakto nejdal tak to konecne vyslo... jsem zvedavej na Hamiltona pristi rocnik a taky na to jak to cele dopadne ohledne vseho co se tyka Alonsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Kimimu jsem to moooc pral uz 2x mu to tesne uteklo a ted kdyz k tomu mel defakto nejdal tak to konecne vyslo...jsem zvedavej na Hamiltona pristi rocnik a taky na to jak to cele dopadne ohledne vseho co se tyka Alonsa Jojo Kimi je borec, to se musi nechat. Sice sem pral Hamiltnoj, ale hned po nem Kimimu, takze to nedopadlo tak spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 JJ. Kimi a červený vyhráli což je dobře. Akorát doufám,že se to ještě nebude měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 JJ. Kimi a červený vyhráli což je dobře. Akorát doufám,že se to ještě nebude měnit To by byl hnus. Je jasné, že McLaren udělá co půjde, ale proč se míchat kvůli studenému benzínu do boje o titul, který prostě Hamilton nezvládl. Kimi a Felipe jeli přesně to, co bylo třeba a přijít o titul u stolu v kanclu by nebylo fér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 JJ. Kimi a červený vyhráli což je dobře. Akorát doufám,že se to ještě nebude měnit To by byl hnus. Je jasné, že McLaren udělá co půjde, ale proč se míchat kvůli studenému benzínu do boje o titul, který prostě Hamilton nezvládl. Kimi a Felipe jeli přesně to, co bylo třeba a přijít o titul u stolu v kanclu by nebylo fér. Přijde mi ten sport jako čím dál větší svinstvo - už dávno nerozhodují o pořadí schopnosti, ale peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Přijde mi ten sport jako čím dál větší svinstvo - už dávno nerozhodují o pořadí schopnosti, ale peníze... Naprosto souhlas pod tohle se taky podepisuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ono to je dnes v každém odvětví sportu docela na blití, teda na vyšší úrovni. Lidi co si domluví jen tak pro zábavu mančafty a pak soutěží, tak to jsou opravdoví sportovci, ale ti špičkový... Vemte si třeba cyklistiku, samej doping, těžký prachy v preparátech na zabránění detekce zakázaných látek. Dnes je doping o tom, jakýho máš šamana a hlavně k jakým prostředkům máš přístup. Prostě zobou všichni, ale jen když terapeut udělá chybu v načasování a ve složení protilátky, tak to praskne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Fandil jsem Hamiltonovi ale Kimi si to zaslouží!!! Jinak už F1 stojí za pěkný hov**!!! Moto GP :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Fandil jsem Hamiltonovi ale Kimi si to zaslouží!!! Jinak už F1 stojí za pěkný hov**!!! Moto GP :rock: zas to tak neprehanej...ale je pravda ze motorky jsou taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Fandil jsem Hamiltonovi ale Kimi si to zaslouží!!! Jinak už F1 stojí za pěkný hov**!!! Moto GP :rock: zas to tak neprehanej...ale je pravda ze motorky jsou taky super Ale on ma pravdu mladezniku !!! I kdyz podle me letosni sezona byla docela slusna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ale on ma pravdu mladezniku !!! I kdyz podle me letosni sezona byla docela slusna az na par nudnych zavodu viz Monaco a podobne to zas tak spatny nebylo a porad se neco delo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 A před 56 lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.