Publikováno Březen 5, 200916 r Zdravim chlapáci... Mam takovej dotaz, možná se to tady někdy rozebíralo, ale bohužel jsem nic nenašel! Nevíte někdo, jestli například dovezená Navigace Škoda DX z Německa nebo z Anglie, se dá nějakým způsobem počeštit?? Nebo se jazyk změní, když tam vložím naše mapy?? Poraďte prosím... Díky!!!
Březen 6, 200916 r Jojo, dá se ... koukám že seš z Nové Paky, tak pak v Rachotu to dělají, za 15 kč mi tam řekli ... :-)
Březen 6, 200916 r Autor Jojo, dá se ... koukám že seš z Nové Paky, tak pak v Rachotu to dělají, za 15 kč mi tam řekli ... :-) Fakt? Tak to je fajn... No ja tam kluky znam, ale cekal sem, ze to pocesteni bude dost drahy... Uvazuji o koupi navigace prave z jednoho nemeckyho auta, no a nechci abych si musel k tomu jeste kupovat nemeckej slovnik... :-D
Březen 6, 200916 r Já koupil navigaci na Aukru, kód A, počeštěný, s mapama, anténou ... v Rachotu sem pak kupoval ten konektor pro připojení abs atd., s potřebnými piny za něj chtěli skoro 500,-
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.