dratak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdravim chlapáci... Mam takovej dotaz, možná se to tady někdy rozebíralo, ale bohužel jsem nic nenašel! Nevíte někdo, jestli například dovezená Navigace Škoda DX z Německa nebo z Anglie, se dá nějakým způsobem počeštit?? Nebo se jazyk změní, když tam vložím naše mapy?? Poraďte prosím... Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jojo, dá se ... koukám že seš z Nové Paky, tak pak v Rachotu to dělají, za 15 kč mi tam řekli ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Umím to,když tak napiš SZ,ale prvně mrkni,jaké je to verze,jestli A nebo B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dratak Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jojo, dá se ... koukám že seš z Nové Paky, tak pak v Rachotu to dělají, za 15 kč mi tam řekli ... :-) Fakt? Tak to je fajn... No ja tam kluky znam, ale cekal sem, ze to pocesteni bude dost drahy... Uvazuji o koupi navigace prave z jednoho nemeckyho auta, no a nechci abych si musel k tomu jeste kupovat nemeckej slovnik... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Já koupil navigaci na Aukru, kód A, počeštěný, s mapama, anténou ... v Rachotu sem pak kupoval ten konektor pro připojení abs atd., s potřebnými piny za něj chtěli skoro 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.