Kubajsz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ahoj lidi, Mam problem s autem, uz jsem z toho zoufaly. Mam Fabii RS 2005 najeto cca 94tis km. 1. problem je s napravou. Kdyz zacnu zrychlovat, tak od nejakych 100km/h az do 140km/h mi zacne vibrovat volant. Nejvice jsou ty vibrace citit na 6. prevodovy stupen a pak od 140km/h uz skoro nevibruje. Kamarad rikal, ze s nejvetsi pravdepodobnosti to bude kloub pod prevodovkou, tak bych rad slysel vase nazory. Uz jsem na to najel nekolik km a ted mi prijde, ze se volant trosku chveje i pri zpomalovani...jedu cca 100km/h a dam nohu z plynu, tak to trosku vibruje. 2. problem mam pri zataceni. Kdyz jedu do prudsi zatacky a otocim vice volant do leva, tak to od napravy lupne. Kdyz jedu doprava, tak se to moc nestava. Nebo kdyz couvam do prava, tak to lupne. Ale pri toceni volantem na miste nebo pri velmi pomale jizde to nedela. Dekuji za vase postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Skontroluj silentbloky motora a prevodovky, prípadne zisti či to chvenie nerobia kolesá. Lupnutie bude asi homokinetický kĺb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 nevyvážená kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak, tak, prvně zkontrolovat vyvážení kol, příp. jestli není ve vzorku nějakej větší šutr. A to lupání - nejspíš nějakej silentblok? Zvedni auto a vem za kolo, jestli se nehejbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.