šutr Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Zdař Kdo by mě svezl fabií 1.9 TDi? Ne že by to byl můj sen, mám svoji, jen chci srovnat co je na ty mojí v "pr....", každou chvíli se mi na tom něco nezdá - od startu až po samotnou jízdu už se tomu směju...jo a ten hodný dotyčný musí být z Českých Budějovic thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A musí být černá a RZ musí začínaz na 1C4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 že by se už někdo našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Pořád nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak třeba já........... tě taky nesvezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 tak třeba já........... tě taky nesvezu Já tě klidně svezu, mám dokonce černou jen ta lokalita je trochu mimo. ( brno ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jj, taky bych tě svezl, ale jsem kousek od Feriho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Chlapi díky, ale to je fakt štreka do Brna ne, že bych se občas nejel jen tak projet, ale není na to čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak se podívej do srazů....přijeď na některý a on tě rád někdo sveze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) a kde ty srazy najdu? odkaz? tak už jsem to našel Editováno: 18. Březen 2009, autor: šutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 SRAZY ty lokalni jsou ty co se tady vymyšleji a domlouvají.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gauner18 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Zdař Kdo by mě svezl fabií 1.9 TDi? Ne že by to byl můj sen, mám svoji, jen chci srovnat co je na ty mojí v "pr....", každou chvíli se mi na tom něco nezdá - od startu až po samotnou jízdu už se tomu směju...jo a ten hodný dotyčný musí být z Českých Budějovic thx muzu te povozit v rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 To by bylo fajn kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.