lukakek Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdravím, potřebuju poradit, ze dne na den přestalo jit servořízení a v servisu mi řekli že je špatné čerpadlo at si seženu jiné z vrakoviště. Jenže nevím jestli mám shánět TRW nebo KOYO. Jedná se o fabii rv.2002 1.4Mpi, podle ostatních příspěvků by tam mělo být nejspíš to TRW, ale jaká je nejjednodušší cesta to zjistit? Omlouvám se jestli to tu někde je popsané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 podle VINU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Podle VIN kódu, zajdi někam kde maj ETKU a oni ti řeknou přesně co tam máš. už z výroby podle tvého vinka poznaj všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 podle vinkodu ti to nereknou, moje zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Pri riadení je v ETKE zdôraznené-"Pri objednaní nového dielu je nutná fyzická kontrola starého dielu".Ked dáš do ETKY VIN kod tak sa zvýraznia obidva typy riadenia.Možno by to šlo VAGom a podla č. RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Daj dole lavu mriežku posviet do vnutra a prečitaj čo je na štitku.Je to dost velkym tam napisane . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.