Feroaaa Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Co hovorite na tieto pneu, ? rocne najazdim tak max 10000 , rozmer 185/60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Kdo chce kam...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ja som ich kúpil tiež za super cenu .Musím ich ešte nahodiť a som velmi zvedavý.No počul som že su hlučné.Tu máš nejaké porovnania ked klikneš na jdnotlivú gumu tak sa ti zobrazia konkrétne hodnotenia. http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 normalna guma strednej triedy pre vodicov ktori nemaju zrovna 30 tisic na najnovsie michelinky alebo continentalky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Střední třída? Je to obyčejný low-end, hluboko za Barumkama, ale přece jen lepší než čínské šmejdy. Už jen cena hovoří sama za sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no asi hej, tak nie je to nic super ale tak myslim ze od tych cinskych to ma daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hmm, a inak co by trebalo spravit aby mi napriklad zapisali novy rozmer pneu do technickeho, som rozmyslal nad 195/60 na R14 , je v tom rozdiel medzi 185 a 195 nejaky viditelny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 cim sirsia guma tym auto lepsie sedi- ale zevraj sa aj nepatrne zvysuje spotreba. osobne by som vahal ci na auto dat 165. Mam 185 a chcel som tiez 195, ale nie su momentlane peniaze a gumy su este relativne dobre. 185 su asi taka zlata stredna cesta pre fabie- to je len to som som pocul a cital- ale myslim ze 195 nic nepokazis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Taky si myslím že to neni nějaké to super kolo a za tu cenu vezmeš Bridgestone a je to někde jinde(můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hmm , a neviete co treba spravit aby ten rozmer 195/60 zapisali to technickeho? lebo ja ho tam nemam vobec max tych 185/60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Woe, když budeš mít místo 185/60 195/60, tak se ti změní obvod pneu a bude ti zkreslovat tacho. Když už, tak bys musel dát 195/55. A vůbec 185/195 na stejných 14" je o ničem. Rozdíl nepoznáš. Dej 195/50/15 a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Woe, když budeš mít místo 185/60 195/60, tak se ti změní obvod pneu a bude ti zkreslovat tacho. Když už, tak bys musel dát 195/55. A vůbec 185/195 na stejných 14" je o ničem. Rozdíl nepoznáš. Dej 195/50/15 a uvidíš. hmm obvod pneu? sak to 195 je sirka nie? ci to vlastne tych 60 to su percenta ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 60=výška pneu v % ze šířky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Mello máš s tými gumami osobnú skúsenosť alebo JPP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Stačí se podívat na jakýkoliv test ADAC nebo OAMTC a výsledek si můžeš přečíst sám. Kdyby byly tak nějak průměrné, neřeknu ani popel. ale končit vždy na chcostu o něčem napovídá. Jo a měl jsem kdysi MP12 a MP11 a proto Matador nikdy víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ako som pozeral tie testy tak matadory sa už dávnejšie nezúčastnujú,Takže JPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tyhle pneu jsem mel na aute chvili od novoty a musim rict, ze na suchu je to pri beznem jezdeni ok, na vode ale hruza, vubec nedrzi. Ted mam Bridgestone Turanza ER300 a rozdil se neda popsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To je odpoved z osobnej skúsenosti Mav díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a co tak nejake tie barumky teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Matador MP 42 185/60/14 jsem měl a spokojenost,ale MP 15 stela byly hrozný,když se trochu ojely udělal se ve prostřed plnej střed a to klouzalo jak sviňa,ted už 2rokem jezdím Barum Bravuris a taky naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Matador - Barum to je ako prast a uhod alebo s kaluze do blata. Mas to jedno, oba su shity a testy to potvrdzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 aj Barum sa vyraba v Matadore, niektore . je to rovnake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkyn Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Mám je na Fabče RS a jsem spokojenej. Na suchu i na mokru mě většinou dobře podržely. Odjeto asi 7 tis a vzorek ok - navíc bych řekl že pomalu nejezdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 hmm , a co tak Barum - BRAVURIS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Měl jsem 205/45-16 a strašný.Na suchu to šlo,ale stačilo aby bylo trochu mokro a auto nesedělo,klouzalo jak na sněhu.Ted mám Bridgestony a nedá se to srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.