Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

alebo poradte co je najlepsie v rozmere 185/60 R14 , na fabiu 1 , do ceny max 40eur

• Autor
nech sa paci Bridge Turanza za 39.76 € http://www.pneueshop.sk/product.php?id=26742 Myslim ze neni nad cim rozmyslat ;)

hmm , asi ich kupim , vyzeraju dobre, aj hodnotenia maju dobree, mate nejake skusenosti s nakupovanim pneu na tejto stranke? lebo maju tu dost lacne tie pneu

'Feroaaa' ano, mam s nimi skusenosti, inak by som ti ten link sem nedaval. tento tyzden som od nich kupoval gumy, posielaju ich kurierskou firmou DPD, k cene gum si pripocitaju 140sk co nie je take strasne. sice to netrvalo 2-3 dni ako maju uvedene na stranke, ale tak cca 10dni, ale ja som objednaval troska netypicky rozmer 195/45 R16 ;)

• Autor
'Feroaaa' ano, mam s nimi skusenosti, inak by som ti ten link sem nedaval. tento tyzden som od nich kupoval gumy, posielaju ich kurierskou firmou DPD, k cene gum si pripocitaju 140sk co nie je take strasne. sice to netrvalo 2-3 dni ako maju uvedene na stranke, ale tak cca 10dni, ale ja som objednaval troska netypicky rozmer 195/45 R16 ;)

hh, fajn tiez idem s tejto stranky kupovat len som sa potreboval rozhodnut ktore, chcel som aj elektrony kupovat alee asi nebudu peniazky nato, chcel som trocha vylepsit vzhlad :)

• Autor

dokelu, uz ich nemaju za taku dobru cenu , kurna, stale mi ripu v hlave tie matadory :D , fakt sa neviem rozhodnut, niesom nejaky zavodnik, este som rozmyslal nad tymito BFGoodrich - G-GRIP, co hovoriite ?

vše lepší než Matador - BFGoodrich spadá pod něakou velkou fy tuším Michelin?...bavil jsem se v pneusevise a doporučoval ;)

kibi aj Matador patrí pod velký koncern-Continental,to máš prašť jak uhoď ;)

vikino: jojo vím, já to tam dal hlavně kvůly tomu aby nezačla diskuze jestli je, nebo není BFGoodrich china ;) ....ještě jsem je teda nejel, můj názor na ně je typu "jedna bába povídala" ale tou bábou byl maník z pneuservisu a sám sobě kšeft nedělal, páč mi je doporučil ale sám je skladem neměl :) Jináč na Matadorech nalítáno ažaž a vážně nespokojenost :feve:

:huh:

Upraveno od adam

Technicky nebo technologicky ?

ako pisem

No už sú nahodené na hliniky, naleštené už sa čaká len na počasie a šup s nimi na voz ;) ostatné sa uvidí :p

Upraveno od vikino1

ja si pockam este 2 tyzdne a potom prezujem

• Autor

no tak vcera som objednal tie bf goodriche g grip tak po nejakych najazdenych km hodim sem svoje prve dojmy :palec2:

• Autor

no tak nakoniec tie goodriche nemali, tak mi ponukli fuldu ecocontrol tak som zobral tie, odozvy na ne su v celku dobre tak som zvedavy

• Autor

no uz suu doma, tak mozno buduci tyzden pojdu na auto :palec2:

• 2 týdny později...

Matadory sem nikdy neměl , jen mam matadarku jako rezervu a podle recenzí a testech se budu bát dojet s reservou k nejbližšímu pneuservisu :) mam ted dunlop fastresponce a bomba...

Pneumatiky Matador MP35 jsem dostal s novým autem, rychle se sjíždějí a v zatáčkách moc nedržely.

Teď jsem si koupil elektrony a k tomu pneumatiky Pirelli Drago P5000. Měsíc na nich jezdím a

můžu říct že rozdíl je obrovský. Dobře sedí na silnici za mokra i za sucha. Ale na gumách se moc nevyplatí šetřit

záleží jak si kdo cení auto a sebe.

feroaaaa :

vykasli sa na lacne pneu. je to 100 krat overena pravda. dosetri a kup si kvalitu. ja v aute vozim zenu, deti....

navyse tie matadory, co som mal pri kupe auta sa vzadu ojazdili na pilku, nech som robil co som robil. a potom to hucalo na dialnici jak svina.

a na mokrej ceste to nebrzdilo.

nech ziju bridgestone ER300.

...terazky tu citam o bridgoch a pilke :

UZAVŘENÉ RAMENNÍ ŽEBRO: Snižuje hlučnost a zvyšuje komfort jízdy omezením vzniku pilovitého opotřebení ramen. Širší drážka zajišťuje dokonalejší odvod vody.

Upraveno od colins

A co barum brilantis alebo brilant,myslim ten novsi model. :unsure:

• Autor

no uz mam obute tie fuldy, a zatial v pohode, na suchu drzia super, su tichucke, uvidiime co spravia na vode a potom nech uz len vydrzia :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.