Feroaaa Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 alebo poradte co je najlepsie v rozmere 185/60 R14 , na fabiu 1 , do ceny max 40eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nech sa paci Bridge Turanza za 39.76 € http://www.pneueshop.sk/product.php?id=26742 Myslim ze neni nad cim rozmyslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nech sa paci Bridge Turanza za 39.76 € http://www.pneueshop.sk/product.php?id=26742 Myslim ze neni nad cim rozmyslat hmm , asi ich kupim , vyzeraju dobre, aj hodnotenia maju dobree, mate nejake skusenosti s nakupovanim pneu na tejto stranke? lebo maju tu dost lacne tie pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 'Feroaaa' ano, mam s nimi skusenosti, inak by som ti ten link sem nedaval. tento tyzden som od nich kupoval gumy, posielaju ich kurierskou firmou DPD, k cene gum si pripocitaju 140sk co nie je take strasne. sice to netrvalo 2-3 dni ako maju uvedene na stranke, ale tak cca 10dni, ale ja som objednaval troska netypicky rozmer 195/45 R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 'Feroaaa' ano, mam s nimi skusenosti, inak by som ti ten link sem nedaval. tento tyzden som od nich kupoval gumy, posielaju ich kurierskou firmou DPD, k cene gum si pripocitaju 140sk co nie je take strasne. sice to netrvalo 2-3 dni ako maju uvedene na stranke, ale tak cca 10dni, ale ja som objednaval troska netypicky rozmer 195/45 R16 hh, fajn tiez idem s tejto stranky kupovat len som sa potreboval rozhodnut ktore, chcel som aj elektrony kupovat alee asi nebudu peniazky nato, chcel som trocha vylepsit vzhlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 dokelu, uz ich nemaju za taku dobru cenu , kurna, stale mi ripu v hlave tie matadory , fakt sa neviem rozhodnut, niesom nejaky zavodnik, este som rozmyslal nad tymito BFGoodrich - G-GRIP, co hovoriite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 vše lepší než Matador - BFGoodrich spadá pod něakou velkou fy tuším Michelin?...bavil jsem se v pneusevise a doporučoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 asi pojdem do nich , za tu cenu , ale co maju na tomto obrazku sa mi nezdaju ze su ony . http://www.pneueshop.sk/product.php?id=29170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 'Feroaaa' obrazok neries, ten maju univerzalny ak nemaju tu konktretnu fotku pneu. urcite ti pride to co maju napisane. u mna to bolo rovnako vid http://www.pneueshop.sk/product.php?id=26843 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 kibi aj Matador patrí pod velký koncern-Continental,to máš prašť jak uhoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 vikino: jojo vím, já to tam dal hlavně kvůly tomu aby nezačla diskuze jestli je, nebo není BFGoodrich china ....ještě jsem je teda nejel, můj názor na ně je typu "jedna bába povídala" ale tou bábou byl maník z pneuservisu a sám sobě kšeft nedělal, páč mi je doporučil ale sám je skladem neměl Jináč na Matadorech nalítáno ažaž a vážně nespokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Editováno: 28. Březen 2009, autor: adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Technicky nebo technologicky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ako pisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) No už sú nahodené na hliniky, naleštené už sa čaká len na počasie a šup s nimi na voz ostatné sa uvidí Editováno: 28. Březen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ja si pockam este 2 tyzdne a potom prezujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 no tak vcera som objednal tie bf goodriche g grip tak po nejakych najazdenych km hodim sem svoje prve dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 no tak nakoniec tie goodriche nemali, tak mi ponukli fuldu ecocontrol tak som zobral tie, odozvy na ne su v celku dobre tak som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 no uz suu doma, tak mozno buduci tyzden pojdu na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Matadory sem nikdy neměl , jen mam matadarku jako rezervu a podle recenzí a testech se budu bát dojet s reservou k nejbližšímu pneuservisu mam ted dunlop fastresponce a bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaste Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pneumatiky Matador MP35 jsem dostal s novým autem, rychle se sjíždějí a v zatáčkách moc nedržely. Teď jsem si koupil elektrony a k tomu pneumatiky Pirelli Drago P5000. Měsíc na nich jezdím a můžu říct že rozdíl je obrovský. Dobře sedí na silnici za mokra i za sucha. Ale na gumách se moc nevyplatí šetřit záleží jak si kdo cení auto a sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Letos jsem obul Dunlop SP Fast response. V 195/50 R15 jsem je sehnal za 1500. A jsou bozi. Zatim nemuzu posoudit vydrz, ale podle diskuzi vydrzi pry docela dost. Ale hlavne uzasne sedi. Doporucuju. http://www.dunlop-tires.com/dunlop_czcs/ty...t_fastresponse/ Editováno: 21. Duben 2009, autor: Braver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) feroaaaa : vykasli sa na lacne pneu. je to 100 krat overena pravda. dosetri a kup si kvalitu. ja v aute vozim zenu, deti.... navyse tie matadory, co som mal pri kupe auta sa vzadu ojazdili na pilku, nech som robil co som robil. a potom to hucalo na dialnici jak svina. a na mokrej ceste to nebrzdilo. nech ziju bridgestone ER300. ...terazky tu citam o bridgoch a pilke : UZAVŘENÉ RAMENNÍ ŽEBRO: Snižuje hlučnost a zvyšuje komfort jízdy omezením vzniku pilovitého opotřebení ramen. Širší drážka zajišťuje dokonalejší odvod vody. Editováno: 22. Duben 2009, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 A co barum brilantis alebo brilant,myslim ten novsi model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no uz mam obute tie fuldy, a zatial v pohode, na suchu drzia super, su tichucke, uvidiime co spravia na vode a potom nech uz len vydrzia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.