mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já ne Za a teprve čekám a za b je podle mě ještě čas, zvlášť když jezdím brzo ráno (a po D1 kde stále platí to omezení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) já se hrozně těšim až přezuju na letní, ale nebude dřív jak 20.4. páč v neděli jedu na dva týdny služebně do Holandska a auto mi tu osiří :-( tak snad pak už nebudou hrozit nějaký ranní mrazíky a to trapný škrábání namrzlých oken jako dneska Editováno: 31. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 theFrigo: Ty jseš v Holandsku jako doma ne? Ve čtvrtek jedu do Turnova už na letních.Nechceš se tam někde srazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak ja už som dnes prezul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ten čtvrtek to je lákavá nabídka, ale když já bývám dlouho v práci, takže to nám bohužel neklapne, ale zítra mám volno což je asi pěkně naprd. No a to Holandsko, co k tomu říct, celý loňský rok sem v zahraničí byl služebně jednou jedenkrát ve Zwickau přes noc a teď se to může zbláznit, ale nebudu zapírat že se mi to hodí, páč diety jsou luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 i kdyz uz jsem sem psal ze me prezouvani ceka nekdy v lete nebo za podzim rovnou na dalsi zimni , tak to musim asi zmenit zkontroloval jsem nynejsi zimni co jsou na aute,a musim rict ze v pohode a kdyz do ted co je mam tro roky bez problemu tak je necham i na dalsi zimu a proto tak nebo tak / kdyz se teda nezmeni moc pocasi / se necham objednat na pondeli na prezuti a geometrii.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já to bud v pátek nebo o vikendu přehodím na letní. dnes je piatok hej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Poslušně hlásím že mám přezuto...později dodám fotečky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Já už taky nevydržel a dnes přezuto,vše při starem od podzimu žadná vizualní změna,pouze nové pneu Barum Bravuris. Editováno: 31. Březen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jsem to nevydržel už v sobotu, sice jsem při tom pěkně zmokl, ale hlásím přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Já ty Octy nepoznávám, se nějak zmenšují, ne? Co vy na to Vlasto a Paul? :D prosím, hlavně v klídku Editováno: 31. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar4 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ja som dal Dunlop SP Sport Maxx TT uvidíme aká bude zmena vlastností a jazdy zo série ktorú poznáte Bridgestone Potenza RE050A - disk Zenith OII RS samozrejme 225/45/R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Palo-novej poddruh Octavia Hatchback RS (těhle temat je tu tolik,že jsem to nějak moc neřešil a je to tady,třeba nás nejakej hodnej admin šoupne kam patříme ) Editováno: 31. Březen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já myslím, že to tady klidně může zůstat, družba není k zahození a aspoň víme jak to vypadá i jinde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak ja jsem vcera taky prezul, pres den uz je krasne teplo a pres noc kdyz je 0 tak me to nervy nenici :-) stejne holka stoji v garazi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 já se teda přezouvám každej den... ... každopádně Otesánek dnes dostal taky nové bačkůrky! fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak já sem ještě nepřezul ale o víkendu se do toho dám ať je autko o něco málo hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já přezuju po velikonocích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hlásííím přezutoooo..Konečně.Už mě ta zima nebavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Změna v zimní výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Změna v zimní výbavě Konečně někdo dostal rozum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) tak ja uz taky prezul.. foto mobilem.. edit spatne foto :-)... Editováno: 4. Duben 2009, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 taky mám přezuto (před týdnem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Svoje přezuté mám a s Fabii se kterou jezdí mladá pojedu příští týden.Fabka jezdí pouze po městě a tak by to nemělo být tak hrozny.Musim objednat dvě pneu letní R14 a vůbec nevím do čeho jit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Akorát tohle jako nechápu začátek a konec obce v jazyce národností menšiny. To ať jdou doprdele. Jakože se tu bude cedule v cikánštině bo co? Nebo jak to myslí kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.