Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hele ty už mlč, my se tady bavíme o ČR a SK, né CCCP, tak že klíííd. Panimáješ :smich: . . . . . . . . . . . . . jsem si dlouho nerýpl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Máš pravdu...jako vždy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Máš pravdu...jako vždy... jistě že mám pravdu, večer ti to v posteli vysvětlím prdelko sice do tebe pořád reju, ale aspoň někdo, kdo to bere s nadhledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Palo: já vím jak to myslíš ale ten co nás nezná tak si asi ted musi myslet hrozny věci. Jinak na prdelku mi nikdo nesmi sahat tam to nemám rááád!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ať si každý myslí co chce, jejich problém a jejich starost, já se starám sám o sebe, už tak mám sám se sebou dosti problémů a né tak se starat o druhé lidi jestli někomu naše kecy do sebe vadí, tak ať to nečte a má klid, neřeš debily a nýmandy, to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jasná zpráva.Asi jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Jasně Palo, Každýho věc. Editováno: 16. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 já budu v létě dojíždět Good Year Eagle NCT 5, na patnáctkách plecháčích ale i tak se na ty letní těšim, páč se to jezdí hned lépe než v zimním období Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tady u nás jsou prozatím zimní WR k dostání stejně jako WR G2. Teraz som si spomenul, on mi spomínal niečo, že na jeho rozmer sa už asi nerobia, asi má 225/55 ale tie WR su výborné A vďaka za radu so Z G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To není rada, jde jen o to, co jsem četl a co říkali druzí. Mně ještě nikdy Nokiany nevyšplouchly, což se třeba o Michelinách říci nedá, 2x šlus defekt Ale kdo ví čím to bylo, já nehaním nic, myslím si, že vše v jednom rozměru a podobné cenové hladině bude více méně podobné né li stejné, tedy aspoň pro mne obyčejného řidiče, málokdy, spíše nikdy tu pneu nepřivedu do jejich krajních možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no tak na Micheliny som počul dosť kritiky a aj videl na vlastné oči, nejako sa teraz zhoršili, na BMW M5 a taký pukeľ (boule), že až, majiteľ iba pozeral, že čo to je tak také gumy vďaka, ale neprosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Ale jen příští týden hlásí snížení teploty k nule, pak má zima útrum, zvlášť kolem Pardubic už nepočítám ani s mrazíkama a někam dál pojedu až 5.4. do Lipska, takže letní na alu jsou už na autí ... Editováno: 17. Březen 2009, autor: peteres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ještě chvilku počkám.U nás ráno pod nulou,potom začalo sněžit a tedka prší.Zima ještě neskončila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mluvil tady někdo o přezouvání?? ...cca pět minut stará fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mluvil tady někdo o přezouvání?? ...cca pět minut stará fotka Florida???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Echt poctivá česká Vysočina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Chlapi, meli jste nekdy nekdo Pirelli PZero Rosso? v rozmeru 225/40 R18 . Zajimalo by me jake jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já mám teď na zimu Pirelky SottoZero 210 a jsou fajnééé... ale jaký mají letní, ví bůh.... já mám na léto zatím sériové Dunlopy Sport SP01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Michale: i kdybys je měl na jednu sezonu tak je to super...a ta cena? no comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já ještě nepřezul a dnes ráno jsem byl rád,že jsem to ještě neudělal. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Letní přezouvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Myslím,že na přezouvání je ještě aspoň měsíc čas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Noo, už jsem také teď uvažoval o přezutí na letní, ale když jsem vcelku náhodou viděl to sněhový nadělení, tak ještě taky počkám. Jinak na léto mám v garáži připravený fungl nový Pirelli PZERO NERO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 PZero Nero luxus...sám je budu mít letos druhou sezónu a spokojenost maximální :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Žilina - Prešov všade trochu snehu, teraz som prišiel, a v Poprade pod Tatrami bola cez deň nejaká havária som počul, zvíril sa sneh a nebolo vidno ani na krok Tak sa oplatí neprezuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.