Mischo77 Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Zdravim ! mam takyto problem... Staale mam po jazde v aute v motorovom priestore pri olejovom filtry olej ...je VSADE aj na remeni oprskane je vsade ((( aj na alternatore... Tesnenie na olejovom filtr. bolo menene za nove a ajtak staaale ... KDE JE PROBLEM ? 1.2 HTP 47kW 2003 90tkm... Dakujeem Citovat
Luďa Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Klasická odpoveě. Pokud to lítá všude co nějaká řemenice? Nevím jak Tvůj motor vypadá a zkus jít od klíňáku co pohání altík a poutírat vše kolem.. Citovat
PROCHY603 Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 Vsetko poutieraj od oleja. Nastartuj a sleduj odkial ti unika olej. Vymen CELY olejovy filter za NOVY . Citovat
cartmanko Vloženo 8. Březen 2009 Vloženo 8. Březen 2009 mne zatial slzi iba tiez niekde pri olejovom filtri. nahodou najdene a neriesene. auto rovnake. Citovat
Mischo77 Vloženo 8. Březen 2009 Autor Vloženo 8. Březen 2009 mne zatial slzi iba tiez niekde pri olejovom filtri. nahodou najdene a neriesene. auto rovnake. POZOR ! AJ MNE TAK ZACINALO cca pred 35tis. km.... a teraz je ten olej vsade.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.