CIJOML Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Zdravim, na klicich mam uz mnoho let nejakou cernou metasystem klicenku s plochym konektorem krytym nejakou krytkou co se pres to zavira na perko - ma to 2 plosky z kazde strany u kraju toho kuprexitu (celkem tedy 4) kam na druhe strane dosedaji piny. K cemu to je a kam se to strka? Dikes za odpoved Editováno: 8. Březen 2009, autor: CIJOML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Podla tvojho popisu to vypada na stary klasicky immobilizer.Na pristrojovke bola zasuvka a vedla nej blikajuca ledka.Immo si tam pichol a pockal kym ledka nezhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no to sem si myslel taky, ale zadnou takovou dirku na to nikde na pristrojovce nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Immo malo 3 piny. Toto mi skor pripada ako "kluc" k alarmu, da sa nim docasne odstavit alarm, napriklad ked auto davas do servisu. Koncovka byva priamo na telese alarmu, ked je kombinovany so sirenou, alebo niekde "ukryto" dolu na pristrojovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ta zasuvka moze bit vsade.Pozri kastlik pred spolujazdcom, jak je diagnosticka zasuvka, nad poistkovim boxom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 CIJOML: ake mas auto? To s tou poistk.skrinkou pred spolujazdcom ma zmiatlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 O1 4x4 MR2004 a to auto mam uz od fabriky nejprve jako sluzebni, potom sem ho koupil. Ale tohle mi proste nikdo nerekl a dokud nebylo moje, tak mi to bylo fakt u zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Je to (čip) ktorý po priloženi k zasuvke ktoru treba najst vyradí alarm z činosti .Použiva sa to hlavne ked nedje auto naštartovat(blokacia od mety). Editováno: 8. Březen 2009, autor: Tapo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) JURO SDI : To boli len priklady kde ma hladat tu zasuvku!!! 1, Nad poistkovym boxom. 2. Vedla diagnostickej zasuvky. 3.kastlik pred spolujazdcom. ATD. ATD. Editováno: 8. Březen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak zasuvku sem objevil a je k ni neskutecne blbej pristup. Kdyz tam vrazim tu klicenku 3x to pipne, ale nejak sem nepoznal, ze by to nenastartovalo nebo udelalo neco dalsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 PROCHY 603: prepac, neuvedomil som si ciarky vo vete-davaju tomu jasny vyznam. Takze este raz SORRY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tak zasuvku sem objevil a je k ni neskutecne blbej pristup. Kdyz tam vrazim tu klicenku 3x to pipne, ale nejak sem nepoznal, ze by to nenastartovalo nebo udelalo neco dalsiho... po pipani by mal byt deaktivovany len alarm, zvysok musi fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 PROCHY 603: prepac, neuvedomil som si ciarky vo vete-davaju tomu jasny vyznam. Takze este raz SORRY. V POHODE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Já tu zásuvku mám na spodním dílu palubky nad nohama u řidiče. Normálně, pokud bych tam nic nemontoval, tak bych to taky asi nenašel, je to nenápadné Editováno: 9. Březen 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.