Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

na klicich mam uz mnoho let nejakou cernou metasystem klicenku s plochym konektorem krytym nejakou krytkou co se pres to zavira na perko - ma to 2 plosky z kazde strany u kraju toho kuprexitu (celkem tedy 4) kam na druhe strane dosedaji piny.

K cemu to je a kam se to strka?

Dikes za odpoved

Upraveno od CIJOML

Podla tvojho popisu to vypada na stary klasicky immobilizer.Na pristrojovke bola zasuvka a vedla nej blikajuca ledka.Immo si tam pichol a pockal kym ledka nezhasne.

• Autor

no to sem si myslel taky, ale zadnou takovou dirku na to nikde na pristrojovce nemam...

Immo malo 3 piny.

Toto mi skor pripada ako "kluc" k alarmu, da sa nim docasne odstavit alarm, napriklad ked auto davas do servisu.

Koncovka byva priamo na telese alarmu, ked je kombinovany so sirenou, alebo niekde "ukryto" dolu na pristrojovke.

Ta zasuvka moze bit vsade.Pozri kastlik pred spolujazdcom, jak je diagnosticka zasuvka, nad poistkovim boxom. :)

CIJOML: ake mas auto? To s tou poistk.skrinkou pred spolujazdcom ma zmiatlo.

• Autor

O1 4x4 MR2004 a to auto mam uz od fabriky nejprve jako sluzebni, potom sem ho koupil. Ale tohle mi proste nikdo nerekl a dokud nebylo moje, tak mi to bylo fakt u zadku :D

Je to (čip) ktorý po priloženi k zasuvke ktoru treba najst vyradí alarm z činosti .Použiva sa to hlavne ked nedje auto naštartovat(blokacia od mety).

Upraveno od Tapo

:smich: JURO SDI : To boli len priklady kde ma hladat tu zasuvku!!! 1, Nad poistkovym boxom. :) 2. Vedla diagnostickej zasuvky. ;) 3.kastlik pred spolujazdcom. ;):):p ATD. ATD. :palec2:

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Tak zasuvku sem objevil a je k ni neskutecne blbej pristup. Kdyz tam vrazim tu klicenku 3x to pipne, ale nejak sem nepoznal, ze by to nenastartovalo nebo udelalo neco dalsiho...

PROCHY 603: prepac, neuvedomil som si ciarky vo vete-davaju tomu jasny vyznam. Takze este raz SORRY. ;)

Tak zasuvku sem objevil a je k ni neskutecne blbej pristup. Kdyz tam vrazim tu klicenku 3x to pipne, ale nejak sem nepoznal, ze by to nenastartovalo nebo udelalo neco dalsiho...

po pipani by mal byt deaktivovany len alarm, zvysok musi fungovat.

PROCHY 603: prepac, neuvedomil som si ciarky vo vete-davaju tomu jasny vyznam. Takze este raz SORRY. ;)

V POHODE :)

Já tu zásuvku mám na spodním dílu palubky nad nohama u řidiče. Normálně, pokud bych tam nic nemontoval, tak bych to taky asi nenašel, je to nenápadné

Upraveno od Kajman

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.