peto120lr Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 zdravim pani, chcel by som sa opitat jaky je rozdiel v chladicoch, ja mam cislo 1J0 121 253 J a mam moznost kupit chladic s cislom 1J0 121 253 AD preto chcel by som sa opitat jaky je rozdiel ked su tam ine pismena, ze co znamenaju, Inac mam 1.8 T Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 J som nenasiel,ale AD v etke pise len ze pre vozidla so zosilenym vodnym chladenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Teda nejsem si jistej, ale AD je myslím pro auta s klimou nebou automatickou převodovkou. Před rokem a půl jsem dával novej chladič a tak jsem to trochu studoval. Myslím, že místo J se AD může dát, obráceně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swe Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Díly jsou funkčně shodné, "J" odpadl 31/01/99 z výroby, náhrada byla pak "P" a nyní je aktuálně "AD". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 a neviete nahodou kolko nemrzky ide do 1.8 T ? ked som menil chladic a mal som odpojene hadice z motora, ze kolko tam asi vojde nemrzky a na kolko by ste mi to doporucily riedit tu G12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 cca 6 litrů a ředit 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.