Přejít na obsah

Mazani okna u ridice ...

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Není to z mý hlavy, četl jsem to tu někde na foru a hnedka jsem i vyzkoušel....tááákže budeš potřebovat přímo "kosmickou" pomůcku - tu nejobyčejnější zubní pastu (bez mikrogranulý a jinejch blbostí), jednoduše pastu naneseš na hadřík a sklo jim "vyleštíš", samozřejmě ho pak pořádně umyješ, páč bude pěkně zaneřáděný tou pastou ;) Údajně má zubní pasta v sobě nějakou chem. složku, kterou z okna odbourává veškerý ty "sračky" co se na sklo dostávaj ze silnice a tvoří na něm škodlivej "film". Já jsem to vyzkoušel a jednoznačně přínos - stěrače jakoby líp "seděly" na skle a nedělaj právě zmíněný šmouhy :p Snad jsi myslel ythle typy šmouh :) Doufám že to známýmu pomůže, jináč ibvestice 12,-Kč tak strašná není (to už je horší pohled sousedů, když na tebe vejraj, jak si na sklo mastíš zubní pastu :smich: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sklo?...stěrače?...a ja na tebe vyrukuju se zubní pastou :smich: Snad to pomůže, u mne to vážně zabralo - a jako bonus to chvilku vonělo mentolem lol Jináč já mám stěrače aerotwin od Valea tuším typ Xtream a naprostá spokojenost. Rád jsem pomohl - pak napiš jestli vám to taky pomohlo ;)

Odkaz ke komentáři

tak to jsem měl taky takovej problém,stěrače byly klasika origo,na autě měsíc tak jsem letěl je reklamovat že nestíraj,po ujištění že jsou origo,tak prej stírat musej,jsem nafasoval v servisu velkej sprej s pěnou KENT,a to prosím pěkně Zdarma v servisu,je to nějakej univerzál na všecko,odmašťuje a čisí a okno je jako nový,mastnota byla jaxsviň na všech oknech.

A taky zjištění že byl nějakej sajrajt ve vodě na ostřikovače, sheron už neberu

Editováno: , autor: darda
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...