Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,chci si dát lepší repro do své fabky.Mám rádio JVC KD-G632E http://www.ahifi.cz/autoradia/jvc-kd-g632e.html a chci ze začátku vyměnit přední repro za lepší. S cenou nevím max do 2500kč víc ne.Později bych chtěl i repro dozadu.jsem úplný začáteční a tak se chci zeptat co mi doporučíte.Díky moc

Mam take velmi dobre zkusenosti s Powerbass S6C. Montujem je celkem casto do Fabii, jejich mala montazni hloubka je zde opravdu vyhodou.

Pro fabie byly reproduktory zadany a tak jsem udelali akci: Tyto reproduktory je mozne objednat s montazni redukci ZDARMA.

http://www.audioves.cz/Powerbass/Powerbass...ARMA_g3484.html

• Autor

dík porozmýšlím a ta redukce se asi teda hodí

tak Kicker je dobrá volba...ale je nutné uparvit prostor pro výškový reproduktor....stejně tak jako u Powerbass...ty jsem mimochodem instaloval co byly zakoupený u jednoho z vás...a když jsem otevřel vyhybku...nestačil jsem se divit...Alpine SXE-1750 zahrají líp...takže o stálici bych tady nemluvil... lol a bylo to na stejný rádia (iDA-X300)

Mohu se zeptat zda u tech Alpine SXE-1750 je nutno nejak upravovat uchyceni ve dverich nebo tak neco ? Proste jestli tam jdou jenom formou zameny misto orig. repro ? Díky. ;):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.