Pierre74 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahojte, mam Octaviu II, 1,9 TDI, r.v. 2005. Teraz v zime sa mi objavil problem: lava strana vyduchov klimatizacie vypusta len studeny vzduch. Asi 1x mi isiel teply vzduch, a aj to maximalne 2 minuty. Jedine co sa mi podarilo zistit, ze ak lavu stranu vybudim do polohy HI tak vtedy trochu fuka teply vzduch. Teplota vzduchu je priblizne taka, ako ked mam vpravo nastavenych 24 stupnov. Test na VAG - COM zobrazil 3 chyby. Dali sa vymazat. Po vymazani chyb sa dalo urobit zakladne nastavenie klapiek. Tam som skoncil, lebo sa znova objavia tie iste chyby. Riesil uz niekto tento problem? Ma s tym niekto skusenosti? DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 vypiš sem ty chyby, pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.