david00007 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Poraďte čím to může být. První problém byl, že nesvítila parkovačka v levém předním světle. Po výměně pak nesvítila H1 v druhém předním světle. Po výměně sama nezhasla žárovka na palubovce. Musela se vymyzat v service. Teď mě nesvítí levá zadní mlhovka/brzdová, žárovka. Žárovka je OK konektor taky jde tam nějaký malý napětí (cca 2,7V) . Je to kombik nejsou ty dvouvláknovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 nekde mas spatbou zem. Jestli to mas v zaruce servis. Neni co resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 nekde mas spatbou zem. Jestli to mas v zaruce servis. Neni co resit... V záruce to není je to tři roky starý. Je to hodně složitý to najít ? Mohla by s tím souviset chyba relé palivového čerpadla, která nejde vymazat a všechno funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 V záruce to není je to tři roky starý. Je to hodně složitý to najít ? Mohla by s tím souviset chyba relé palivového čerpadla, která nejde vymazat a všechno funguje ? Ještě jedna věc. Ta špatná zem ovlivňuje ECU ? Protože kdyby byla špatná zem k té skupině světel tak nebudou fungovat i další ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zapomente měřit napětí na žárovce,když máte odpojený konektor,To tam potom naměříte hovadiny. Vyměn si žárovky,zapni a vypni klíč a potom vše překontroluj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zapomente měřit napětí na žárovce,když máte odpojený konektor,To tam potom naměříte hovadiny.Vyměn si žárovky,zapni a vypni klíč a potom vše překontroluj..... To jsem udělal. Vyhodil jsem i to druhý světlo a srovnával je. Dal jsem tam žárovku co fungovala v tom druhým i úplně novou a nic. Žárovky zasraný. Doufám, že se z toho nevyklupe nějakej průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To jsem udělal. Vyhodil jsem i to druhý světlo a srovnával je. Dal jsem tam žárovku co fungovala v tom druhým i úplně novou a nic. Žárovky zasraný. Doufám, že se z toho nevyklupe nějakej průser. Chlapi kolik má svítit vzadu mlhovek ? Vymyzal jsem pamět závad porucha zhasla a ta mlhovka pořád nesvítí. Tak jsem z toho blbej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Chlapi kolik má svítit vzadu mlhovek ? Vymyzal jsem pamět závad porucha zhasla a ta mlhovka pořád nesvítí. Tak jsem z toho blbej. Tak už to vím je tam jen jedna mlhovka (našel jsem to náhodou tady na fóru). Problém se světly mě dělá jiná žárovka. Musím počkat až se zas projeví. Tak se omlouvám, že jsem tady otravoval. Asi bude zas nějaký nesmyslný varování od toho radioktivního Lojzy. Ale to je mě buřt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.