Přejít na obsah

Problém se světly

david00007

Doporučené příspěvky

Poraďte čím to může být. První problém byl, že nesvítila parkovačka v levém předním světle. Po výměně pak nesvítila H1 v druhém předním světle. Po výměně sama nezhasla žárovka na palubovce. Musela se vymyzat v service. Teď mě nesvítí levá zadní mlhovka/brzdová, žárovka. Žárovka je OK konektor taky jde tam nějaký malý napětí (cca 2,7V) . Je to kombik nejsou ty dvouvláknovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V záruce to není je to tři roky starý. Je to hodně složitý to najít ? Mohla by s tím souviset chyba relé palivového čerpadla, která nejde vymazat a všechno funguje ?

Ještě jedna věc. Ta špatná zem ovlivňuje ECU ? Protože kdyby byla špatná zem k té skupině světel tak nebudou fungovat i další ne ?

Odkaz ke komentáři

Zapomente měřit napětí na žárovce,když máte odpojený konektor,To tam potom naměříte hovadiny.

Vyměn si žárovky,zapni a vypni klíč a potom vše překontroluj.....

To jsem udělal. Vyhodil jsem i to druhý světlo a srovnával je. Dal jsem tam žárovku co fungovala v tom druhým i úplně novou a nic. Žárovky zasraný. Doufám, že se z toho nevyklupe nějakej průser.

Odkaz ke komentáři

To jsem udělal. Vyhodil jsem i to druhý světlo a srovnával je. Dal jsem tam žárovku co fungovala v tom druhým i úplně novou a nic. Žárovky zasraný. Doufám, že se z toho nevyklupe nějakej průser.

Chlapi kolik má svítit vzadu mlhovek ? Vymyzal jsem pamět závad porucha zhasla a ta mlhovka pořád nesvítí. Tak jsem z toho blbej.

Odkaz ke komentáři

Chlapi kolik má svítit vzadu mlhovek ? Vymyzal jsem pamět závad porucha zhasla a ta mlhovka pořád nesvítí. Tak jsem z toho blbej.

Tak už to vím je tam jen jedna mlhovka (našel jsem to náhodou tady na fóru). Problém se světly mě dělá jiná žárovka. Musím počkat až se zas projeví. Tak se omlouvám, že jsem tady otravoval. Asi bude zas nějaký nesmyslný varování od toho radioktivního Lojzy. Ale to je mě buřt

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...