pavelkr Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Vypadá to že již po 63.tis. km mám asi nějak vymlácenou přední nápravu, dnes jsem frčel po kostkách a začíná se ozívat kovové klepání, je to na motoru 1,9Tdi, máte již někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Nápravy u OII jsou podle mě celmi povedný....jediný co odchází jsou Zadní lůžka ramen.......Ve Škodovce stojí +- 1.800kč/ks...neorigo se dá sehnat kolem 1000kč/ks a Zde nový originál 500kč/ks....už jsem je tam asi tak 4x kupoval...Jinak nic jiného na nápravách u OII neodchází,to už mám za ty léta u OII prověřené a to mi každá co jsem měl nalítala dost přes 300.000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty lůžka vypadaj viz.foto..a jsou levý a pravý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Nezapomeň na kosti......také odcházejí. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 zajedu do servisu doufám že to ještě půjde udělat na záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.