CIJOML Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Ahoj, existuje nejaky integrovany menic napeti 12V stejnosmerny -> 220V stridavych pro klasickou 220V zasuvku co bych si dodelal do auta? Potrebuju to pro notebooky spolucestujicich. Nechci to "zapalovacove" reseni s jednou zasuvkou, protoze bych potreboval zasuvky 3. Editováno: 16. Březen 2009, autor: CIJOML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Menicov mas celu plajadu, musis si vybrat, aky vykon potrebujes a podla toho kup menic. Natiahnes kable od baterky (samozrejmostou je istenie pri baterke!) a menic das tam, kde potrebujes. Ked bude s vacsim vykonom, mozes ho "rozviest" na viac koncoviek... pre inspiraciu alebo tuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj tyhle s vestavenou zasuvkou sem taky nasel, ale ja bych potreboval spis svorky - jasne mohl bych to vykuchat, ale to jaksi u noveho zarizeni za 4 litry v ceskejch mi prijde prilis silna kava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ved daj predlzovacku, menic v kufri a si za vodou. Predpokladam, ze take so svorkami nenajdes koli bezpecnosti, to si davaju bacha. Instalacia a mozna nebezpecnost budu urcite hlavne argumenty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kup nejakej silnejsi menic, ja ho mam hozenej v kufru a me to staci, pro tebe bude dobra nejaka prodluzovacka a mas to, na nejaky bastleni se vykasli, 220 uz je docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj, taky bych dal normalne treba 400W menic (kdyby na tom chteli hrat treba hry za jizdy :oD )preci jenom lepsi notas ma kolem 90W zdroje, ikdyz jedou treba na pulku vykonu a dal bych na nej normalne prodluzku s tema trema zasuvkama a mas klid, nic slozityho, jenom teda protahnout kabel od ty baterky zabere nejakej cas ... nezapomen na nejakou tu pojistku hnedka u baterky, pro pripad nehody, zbytecnej pozar je drahej spas ... preju hodne stesti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.