Publikováno Březen 16, 200916 r Ahoj, existuje nejaky integrovany menic napeti 12V stejnosmerny -> 220V stridavych pro klasickou 220V zasuvku co bych si dodelal do auta? Potrebuju to pro notebooky spolucestujicich. Nechci to "zapalovacove" reseni s jednou zasuvkou, protoze bych potreboval zasuvky 3. Upraveno Březen 16, 200916 r od CIJOML
Březen 17, 200916 r Menicov mas celu plajadu, musis si vybrat, aky vykon potrebujes a podla toho kup menic. Natiahnes kable od baterky (samozrejmostou je istenie pri baterke!) a menic das tam, kde potrebujes. Ked bude s vacsim vykonom, mozes ho "rozviest" na viac koncoviek... pre inspiraciu alebo tuto
Březen 17, 200916 r Autor jj tyhle s vestavenou zasuvkou sem taky nasel, ale ja bych potreboval spis svorky - jasne mohl bych to vykuchat, ale to jaksi u noveho zarizeni za 4 litry v ceskejch mi prijde prilis silna kava...
Březen 17, 200916 r Ved daj predlzovacku, menic v kufri a si za vodou. Predpokladam, ze take so svorkami nenajdes koli bezpecnosti, to si davaju bacha. Instalacia a mozna nebezpecnost budu urcite hlavne argumenty...
Březen 17, 200916 r Kup nejakej silnejsi menic, ja ho mam hozenej v kufru a me to staci, pro tebe bude dobra nejaka prodluzovacka a mas to, na nejaky bastleni se vykasli, 220 uz je docela dost.
Březen 17, 200916 r Ahoj, taky bych dal normalne treba 400W menic (kdyby na tom chteli hrat treba hry za jizdy :oD )preci jenom lepsi notas ma kolem 90W zdroje, ikdyz jedou treba na pulku vykonu a dal bych na nej normalne prodluzku s tema trema zasuvkama a mas klid, nic slozityho, jenom teda protahnout kabel od ty baterky zabere nejakej cas ... nezapomen na nejakou tu pojistku hnedka u baterky, pro pripad nehody, zbytecnej pozar je drahej spas ... preju hodne stesti ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.