agino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahojte, dnes som dostal nové pneu a nezdá sa mi tam označenie dátumu výroby, má to vyzerať takto? Ja si myslím, že by mal byť dátum rovnako vylisovaný ako "DOT DLAE". Mýlim sa? Pozrite foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Vypadá to teda hodně podezřele. Zdá se jako by si výrobce chtěl schladit žáhu z krize "obnovením" neprodejných zásob. Zkus prohlídnout jiný pneu téhož výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dle mýho názoru to je uplně v pořádku, pár novejch pneu mi rukama v práci prošlo, prodával jsem je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Nevidim na tom nic zvlastne... 6 tyzden rok 2009. Uplne v pohode... Horsie by bolo keby si ich kupil v 5 tyzdni tohoto roku Vyrobca nieje odkazany na to aby prerazal datumy na pneu a kvoli tomu si zadovazal technologiu, ktora by takto perfektne dokazala prerazit datum. Myslli na to ze ta raznica sa kazdy tyzden meni a preto mas mozno pocit ze to cislo je take pekne... Ja mam na pneu tiez a vzdy som mal ten datum taky "pekny" Zamysli sa a bud v pohode, urcite to nieje ako myslis... neboj... Editováno: 17. Březen 2009, autor: Marcello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Naprosto v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.