djvlada Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no mel sem maly incident s kradezi autoradia to bych jeste prezil stejne me sralo akorat mi ty blbcy znicily zamek uz je novej a urvaly antenu ani nevim kde skoncila to je muj problem neprisel sem na to kudma je antena natahla jako by utekla mel se vyndanou i tu kaplicku jak je klimatice ovladani abych videl jesi neni nekde pod ni schovana a nic jesi mi muzete rict kudma je antena vedena v aute az k radiu diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Antena u OC 1 je tahana cez strechu pod tapacirom do Laveho predneho A stlpika pri vodicovi a potom do palubovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ako sa dá dostať k tomu káblu antény? Mne tam vždy, keď sa oteplí, niečo tak blbo puká, akoby tam bol kábel prilepený lepiacou páskou, ktorá sa prilepuje a odlepuje pri každej nerovnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 :palec2:AGINO: Ktora cast auta??? A-stlpik??? palubovka??? za radiom???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 za šoférom, nad zadnou sedačkou, pod tapacírom, asi v polovici medzi dverami a stredom auta, Dúfam, že je to pochopiteľná lokalizácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vzadu mas stropnu listu . Tu listu daj dole. A odklon tapacir -strop. Daj si pozor na stropny tapacir nech ho nezlomis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Vzadu mas stropnu listu . Tu listu daj dole. A odklon tapacir -strop. Daj si pozor na stropny tapacir nech ho nezlomis. Dalo by sa to podrobnejšie opísať? Nerád by som niečo nasilu vytrhol a zlomil. Len ma napadlo, nemôže to robiť preto, že som už niekoľkokrát jemne zatlačil tapacír do strechy? Myslím, či som tapacír nevysunul z bočných líšt a teraz sa oškiera o strop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Vzadu hore mas listu nad sklom. Je to asi na 5 plechovych nacvakavackach. Potom prip. madlo nad LZ dverami-2 sroby. Pirela hore na dverach a mozes to odchylit. Prip. ked to bude drzat tak aj pravu stranu odstroj. Pirela-tesnenie okolo ramu dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.