djvlada Vloženo 18. Březen 2009 Vloženo 18. Březen 2009 no mel sem maly incident s kradezi autoradia to bych jeste prezil stejne me sralo akorat mi ty blbcy znicily zamek uz je novej a urvaly antenu ani nevim kde skoncila to je muj problem neprisel sem na to kudma je antena natahla jako by utekla mel se vyndanou i tu kaplicku jak je klimatice ovladani abych videl jesi neni nekde pod ni schovana a nic jesi mi muzete rict kudma je antena vedena v aute az k radiu diky za odpoved Citovat
PROCHY603 Vloženo 18. Březen 2009 Vloženo 18. Březen 2009 Antena u OC 1 je tahana cez strechu pod tapacirom do Laveho predneho A stlpika pri vodicovi a potom do palubovky. Citovat
agino Vloženo 8. Duben 2009 Vloženo 8. Duben 2009 ako sa dá dostať k tomu káblu antény? Mne tam vždy, keď sa oteplí, niečo tak blbo puká, akoby tam bol kábel prilepený lepiacou páskou, ktorá sa prilepuje a odlepuje pri každej nerovnosti. Citovat
PROCHY603 Vloženo 8. Duben 2009 Vloženo 8. Duben 2009 :palec2:AGINO: Ktora cast auta??? A-stlpik??? palubovka??? za radiom???? Citovat
agino Vloženo 8. Duben 2009 Vloženo 8. Duben 2009 za šoférom, nad zadnou sedačkou, pod tapacírom, asi v polovici medzi dverami a stredom auta, Dúfam, že je to pochopiteľná lokalizácia Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Duben 2009 Vloženo 9. Duben 2009 Vzadu mas stropnu listu . Tu listu daj dole. A odklon tapacir -strop. Daj si pozor na stropny tapacir nech ho nezlomis. Citovat
agino Vloženo 21. Červen 2009 Vloženo 21. Červen 2009 Vzadu mas stropnu listu . Tu listu daj dole. A odklon tapacir -strop. Daj si pozor na stropny tapacir nech ho nezlomis. Dalo by sa to podrobnejšie opísať? Nerád by som niečo nasilu vytrhol a zlomil. Len ma napadlo, nemôže to robiť preto, že som už niekoľkokrát jemne zatlačil tapacír do strechy? Myslím, či som tapacír nevysunul z bočných líšt a teraz sa oškiera o strop? Citovat
mysko Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Vzadu hore mas listu nad sklom. Je to asi na 5 plechovych nacvakavackach. Potom prip. madlo nad LZ dverami-2 sroby. Pirela hore na dverach a mozes to odchylit. Prip. ked to bude drzat tak aj pravu stranu odstroj. Pirela-tesnenie okolo ramu dveri. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.