Přejít na obsah

Nejde nastartovat za studena

zdenouch

Doporučené příspěvky

Zdravím vás kolegové a prosím o pomoc,

ráno když startuji svoji O1 1,9 TDI 66KW r.v.00 motor točí ale nechce chytnout. Žhavící svíčky jsou v pořádku. Měnil jsem palivový filtr , ale problém jsem nevyřešil. Po několíkátém pokusu nastartovat sešlápnu plyn a motor chytne jakoby na 3 válce a pomale s oblaky černého kouře chytne. Začalo mi to dělat o víkendu. Problém nastartovat mám pokaždé ráno. pokud startuji přes den je všechno bez problémů. Děkuji za vaše rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som pri vymene pal.filtra vymenil aj stah.pasky na hadickach-tahalo mi to tam vzduch. Treba skontrolovat vsetky spoje na hadickach pal.systemu v motorovom priestore.

Při výměně palivového filtru jsem nemohl dostat ven ten ventyl co je na něm. Pak se mi to povedlo, ale rozkočil se mi na dve části. Složil jsem ho dohromady a dal naspět. Objednal jsem si už novej. Ráno mrknu na tu hadičku .

Myslím že můj problém je popsán tady.

http://ww.dieselpower.cz/forum/viewtopic.p...asc&start=0

Editováno: , autor: zdenouch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...