zdenouch Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdravím vás kolegové a prosím o pomoc, ráno když startuji svoji O1 1,9 TDI 66KW r.v.00 motor točí ale nechce chytnout. Žhavící svíčky jsou v pořádku. Měnil jsem palivový filtr , ale problém jsem nevyřešil. Po několíkátém pokusu nastartovat sešlápnu plyn a motor chytne jakoby na 3 válce a pomale s oblaky černého kouře chytne. Začalo mi to dělat o víkendu. Problém nastartovat mám pokaždé ráno. pokud startuji přes den je všechno bez problémů. Děkuji za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Najjednoduchsia pricina by bola v spadani nafty. Mrkni rano pred startom na tu priesvitnu hadicku co ide s filtra do cerpadla ci tam nie su vzduchove bubliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Najjednoduchsia pricina by bola v spadani nafty. Mrkni rano pred startom na tu priesvitnu hadicku co ide s filtra do cerpadla ci tam nie su vzduchove bubliny. Dík za tip. Ráno na to mrknu. Pokud to bude pravda, jak se to dá odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ja som pri vymene pal.filtra vymenil aj stah.pasky na hadickach-tahalo mi to tam vzduch. Treba skontrolovat vsetky spoje na hadickach pal.systemu v motorovom priestore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Ja som pri vymene pal.filtra vymenil aj stah.pasky na hadickach-tahalo mi to tam vzduch. Treba skontrolovat vsetky spoje na hadickach pal.systemu v motorovom priestore. Při výměně palivového filtru jsem nemohl dostat ven ten ventyl co je na něm. Pak se mi to povedlo, ale rozkočil se mi na dve části. Složil jsem ho dohromady a dal naspět. Objednal jsem si už novej. Ráno mrknu na tu hadičku . Myslím že můj problém je popsán tady. http://ww.dieselpower.cz/forum/viewtopic.p...asc&start=0 Editováno: 18. Březen 2009, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.