Alibaba I Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Co nejlip pouzit na gumy tesneni dveri etc? Nejlépe silikonový olej nebo glycerin. Prvnímu dávám přednost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) na gumy okolo dveří a těsnění: SONAX / gummy pflege / - prostředk na oštření pneu a těsnění a gum okolo dveří Editováno: 12. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KK-Mirec Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ja som pouzival silikon od Wurth to bolo dobree a teraz normalne silikonovy cockpit sprej s peknou vanilkovou vuni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) co se týká palubky a plastů vevnitř, tak jsem si koupil origoš příparavek od Škodovky...je to takový mlíko...tak uvídme...zítra jdu leštit vnitřek...jo a stálo to okolo 120 peněz.... tady to je.... Editováno: 13. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valcaf Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj všici,chtěl jsem se zeptat zda někdo nemáte nějaký dobrý návod nebo přípravek na údržbu palubní desky. Mám octavii po faceliftu a vyzkoušel jsem již řadu kokpit sprejů, které na plasotvých částech ( kastlík, středový panel ...) fungují dobře, ale na palubní desce vždy vyschnou, nelesknou se, ale hlavně póry úplně zešedivý a udělají se nevzhledné mapy po celé palubní desce. Zřejmě proto že je z jiného materiálu ( nějaký druh gumy) než výše zmiňované ostatní prvky. Už mi došla fantazie co používat a hlavně si ji nechci zničit. Dík moc za odpovědiAhoj..mam hodně zkušeností s čištěním intošú a můžu jedině doporučit RIWAX.To je naprostá pecka.Vyčistim palubku a nehrábnu na ní i 2 měsíce.je to antistatickej přípravek.RIWAX MULTI-BRILL.Používam to i na kola a vlastně veškerý plasty.mrkni na RIWAX.CZ Mara - TDI už na vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Souhlasim s ostatními co tu davají přednost obyčejnému vlhkému hadříku, ALE je pravda že když se to vyčistí nějakým prostředkem, jednou za čas, tak se ty plasty tak nějak oživý a vypadají jako právě vyrobené, no nemám pravdu? Zítra jdu do škodovky pro ten krém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.