Publikováno Březen 20, 200916 r zdravim chlapci mam taky problem ze mi nefunguju svetla otovim spinacom na svetla parkovacky sa rozsvietia ale stretavacie svetla nie v ziarovkach a ani pojistkach to neni kontroloval som to ... neviete co sa mohlo stat ...stalo sa to uz niekomu ???
Březen 20, 200916 r No bez zkoušečky se neobejdeš ,potřebuješ zjistit kde máš napětí a kde ne , problém může být ve vice věcech ,spínač, páčky , relé ,bez měření a trochu znalostí elektriky se neobejdeš
Březen 20, 200916 r Pokial nejdu prepnut ani dialkove, tak bude problem s privodom napetia s hlavneho vypinaca na lavu packu. Pomohlo by jednoduche premeranie vystupov z hlav. vypinaca.
Duben 8, 200916 r Autor poprosim lock alebo o vymazanie temy uz je to vyriesene bolo to v spinaci uz je vymeneny a vsetko ide bez problemov dakujem za rady
Září 7, 201015 r Mam ten istý problem.V ktorom spínači to bolo???Ja som menil ten na svetla,a nič to iste....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.