geish@ Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahojte, mám následující problém (něco podobného se tu sice řešilo, ale bylo to něco přesně ono): - při rozjezdu pouze u stojícího auta (můžu jet třeba 5km/h a už to neudělá) se občas, jakoby z přední nápravy ozve něco jako "zachrčení" a auto cukne (jako když by se přestal přenášet výkon na kola/kolo). Neudělá to vždy, jen asi podle nálady ... Občas je celý den klid, jindy při každém rozjezdu. Nemá na to žádný vliv podklad na jakém se rozjíždím (suchý asfalt, mokrý, sníh, led ...), kola se při tom neprotáčejí a je jedno jestli se rozjíždím pozvolna, nebo prudce. Snad jen při pozvolném rozjezdu není tak patrné to cuknutí, jak jsem psal výše a ten zvuk je tlumenější. VAG nic nehlásí, všechny jednotky OK, čidla ABS bez chyb a při pohybu snímají korektně. Ve Škoda servisu mi sdělili, že je to naprosto normální, že prý se takhle testuje čerpadlo ABS ... Zajímavé je, že předtím to v průběhu 50tis. km neudělalo ani jednou. Má někdo nějaký nápad, co by to mohlo způsobovat? Budu vděčný za jakoukoliv radu. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jasně servis ti napovídá cokoliv, jen aby tě uchlácholili. Mě to rozhodně žádné rány nikdy jen tak nedělalo. Vždy jen když zabralo EDS. Těžko říct, ale začal bych asi u těch ABS čidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geish@ Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já ty čidla ABS právě procházel snad už 10 krát, vše funguje jak má, hodnoty jsou OK ... Na zkoušku jsem vyměnil všechny čtyři čidla od známého se 4x4 a dělalo to pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No a co třeba spojka??? Nezlobí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 presne, podivej se na spojku... tento problem mel kolega na octavii ii... a byla to spojka do skodovky nechod, to jsou vtipalci a amateri, kteri umej psat jenom faktury! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Mě to při nešetrnější rozjezdu trošku zadrnčí. Je to podle mne na 99% spojka. Zatím vystavuje a tak neřeším. Rozjíždím se jen šetrněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.