dano696 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Chcel by som vediet či je ta antena čo sa lepi vnutri auta na sklo dobra? Alebo radšej klasicka na streche auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Klasika je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big.rob Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ja ji ted taky kupoval a jsem s ni spokojeny !! ale musi byt na skle jinak moc radio nehraje , zkousel jsem ji nalepit ze spodu na palubku a nebylo to ono , ted jsem ji dal na uplny spodek celniho skla a je to parada, ani ji neaknevadi teplo od topeni ... , kupoval jsem ji za 270 KČ , pridavam i fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pokial si spokojny tak je vsetko OK. Ale myslim si ,ze pre narocnejsich je urcite vhodnejsia vonkajsia so zosilovacom. Vsetko je zalozene na tom,ze cim menej pevnych prekazok,tym je dostup signalu lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big.rob Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to asi jo , ale ja jsem volil vnitrni protoze jsem si netroufal vrtat do strechy , cekal jsem ze by nastal problem z naslednym utesnenim atd .... jak rikam jsem spokojeny .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano696 Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak ja sa asi predsa len rozhodnem pre tu vonkajsiu so zosikom. Ale zaujimalo by ma ako ju utesnit potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Antena ma pruznu tesn. podlozku,takze staci spravna montaz a urcite nic nebude tiect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.