johnxx Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mam O1 1.6 55kw, v motoru se mi zacal ozyvat divny zvuk a to pri nastartovanem motoru a za jizdy, proste kdyz se motor toci. Vyzkoumal jsem ze je to na kladce, jak na ni je drazkovy remen, je to uplne ta vrchni kladka nad alternatorem, takze se domnivam, ze je to neco od servorizeni, nevim prene jak se to jmenuje, ale pekne v tom tak hvizda, nebo jestli se to pridira? Kazdopadne jsem kontroloval olej v servu, kola byla rovne, motor studeny a mam tam asi 2 mm na ryskou max., tak nevim jestli je to dobre, protoze v DP je napsano ze za studena tam ma byt 2 mm +- u minima. Poradte co s tim, nejradeji bych vymenil celou napln ale jeste s tim nemam zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 kdyz nastartujes auto, a zatocis kolama na doraz 3krat do prava a 3krat do leva tak se servo odvdusni! nevim jak je to u 55kw ale u moji 74 jsem mel podobne problemy a hvizdala me napinaci kladka! Vzal jsem WD 40 promazal a hnde bylo jasne kde je chyba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak uz vim co to je, je to cerpadlo serva, z toho jde takovy zvuk, a na kladce je vule, tak to bude asi ono.Nevite jestli se to da opravit nebo se to resi vymenou?Na kolik to asi vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 kdyz nastartujes auto, a zatocis kolama na doraz 3krat do prava a 3krat do leva tak se servo odvdusni! nevim jak je to u 55kw ale u moji 74 jsem mel podobne problemy a hvizdala me napinaci kladka! Vzal jsem WD 40 promazal a hnde bylo jasne kde je chyba! Kdyz zatocim doprava nebo do leva, tak se pridusi otacky, na nejakych 400, auto skoro chcipne, jakoby se to pridiralo, to uz mi dela dlouho, kontroloval jsem olej a za studena ho tam bylo nad max. a pokud se nepletu, tak podle DP ma byt za studena a s kolama rovne 2 mm pod nebo nad MINimum , tak jsem ubral a dela to stale. Dneska pri vymene drazkoveho remene jsem prave zjistil ze kladka ma trochu vuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zajima me, jestli je čerpadlo posilovače řízení stejne na vsechny modely Octavia, nebo se nejak lisi. Vim akorat rozdil tlaku, co jsem se docetl na foru, 90 a 120 myslim. Da se nejak zrepasovat doma? Např. vymenou loziska nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.