tex Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 všechny zdravím, může někdo poradit? ve vyšší rychlosti při zatáčení do leva cítím ve volantu jemné klepání (zhruba v rytmu otáčení kola-nevím jak to popsat). Připadá mi to jako kdyby v pneu byl zaražený větší kamínek nebo tak něco, ale gumy jsou "čisté". Dělá to jen při zatáčení doleva, pravé ložisko bylo měněno cca 3 měsíce. Všiml jsem si to u letních i zimních gum, mám je na discích, tekže přehazuju celé kola. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 podívej se sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Příteli okřídleného šípu, pokud máš elektrony, než začneš cokoliv demontovat, bylo by dobré zvednout př. nápravu. Pomocník něchť otáčí volantem Ty otáčej kolem. Stalo se totiž kolegovi, že mu tak blbě nalepili závažíčka na kola a ty mu klepala o kulak řízení, magoři. Než na to přišel, měl vyměněny homokyneťáky. Přeji Ti, aby to byl i Tvůj případ. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Standis: ty příspěvky jsem už prošel předtím, ale svůj případ tam nenacházím. Nějaké kovové rázy nebo tlumené rány nemám. Jedná se o jemné klepání do volantu při i mírném zatáčení doleva (cítím to hlavně při vyšší rychlosti). Dík Radomír: tohle by mohlo být ono (taky uvádím, že mi to připadá jako větší kamínek v pneu), ale mám plecháče (dvoje - letní/zmní) a dělá to furt. Hned to ale zkounu. Možná ale chci po tom autě zbytečně moc. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ahoj,mam podobny problem,klepani ve volantu pri brzdeni.....zkousel jsem pochopitelne kotouce,mel jsem je v soutruhu a jsou o.k. menil jsem loziskoktere vypadalo jakoze smajda,ale zmena skoro zadna a mlati to vesele dal.nevite nekdo co byto mohlo byt? poloosa? uz me nic nenapada...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 diselmilka: no kdyby to dělalo jen při brždění tak bych se měl čeho chytit, ale takhle se to i těžko mechošovi vysvětluje, že mě to vadí.ložiska O.K, silentbloky O.K - jsem z toho jelen. Dík TEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 diselmilka:no kdyby to dělalo jen při brždění tak bych se měl čeho chytit, ale takhle se to i těžko mechošovi vysvětluje, že mě to vadí.ložiska O.K, silentbloky O.K - jsem z toho jelen. Dík TEX no ono to dela jen pri brzdeni....jak jsem psal vejs.co myslis ze to teda bude kdyz sou kotouce o.k.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 no já jsem tím "tak bych se měl čeho chytit" myslel spíš to, že kdyby to klepalo jen při brždění, tak bych to nějak mechošovi přiblížil, ale takle ani nevím, jestli to není třeba v normě ( 90 000 km) nebo odkud to klepe ...... Možná jen fakt chci zbytečně moc. Tex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.