Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Maroš má chrípkové prázdniny lol ...už asi rok :smich:

Krásné dobré ránko.Tak jak jste se vyspali po včerejší porážce?

Pekné doobré ránko... ;)

Ja dobre Romane, my sme vyhrááli... lol:smich:

Ahoj kuci...tak na dvoře už mi stoji krásně černá Honda Accord!!! Nádherny vozítko!...

A co se týče fotbalu: to je těžky...jednou vyhraješ a pak prohraješ...jako v reálném životě...taky se nedaři uplně všechno co si přeješ uskutečnit.Je to hodně o štěstí! :)

Ten prvo aprílový žartík ešte neskončil Romane???? :p:smich::smich::smich:

...a já čekal, že po ránu bude klid :smich:

• Autor

Romčo, ta Honda je luxusní!!! dobře si vybral!!! :palec2:

To jo ale není to Okta. Bohužel mu to neschvaluju. lol

Já nevím jak u vás soudruzi ale u nás v Ostravě blankytno s Oskarem...prostě masakr. Dnešní počasíčko se fakt vyvedlo. A já dneska smrdím do pěti v robotě :feve:

Jojo Brno taky luxusní počasíčko.. a já si to smrdím pro změnu doma :feve:

Já nevím jak u vás soudruzi ale u nás v Ostravě blankytno s Oskarem...prostě masakr. Dnešní počasíčko se fakt vyvedlo. A já dneska smrdím do pěti v robotě :feve:

Tady taky čeče. A o víkendu prej až 20 stupňů .. :palec2: :palec2: :palec2:

Tak to asi zmrznete co ??? :smich:

no dam si ladvinovy pas lol

A beranicu se šálou. :smich:

Kluci, chci se na neco zeptat, jestli to nahodou nekdo nevite: takze, Jak to funguje, kdyz se neco posila postou a vy vite, ze to bylo 100% funkcni a v poradku a pak si to ten dotycny prevezme a zapne a zjisti, ze je to pokazene. Da se to nejak vymahat po poste, ze to zkurvili nebo ne?

neda...mne sa stalo to iste a len povedali, ze nabuduce si to lepsie zabalte :aggressive:

Kdyz ono to bylo v original krabici, v polystyrenu. Kurnik :help: . Tak k cemu se ty baliky pojistujou. Ja tu postu nesnasim, aspon ze ten naraznik mi neprijde postou, to by byl na 150% poskrabany :aggressive:

Kluci, chci se na neco zeptat, jestli to nahodou nekdo nevite: takze, Jak to funguje, kdyz se neco posila postou a vy vite, ze to bylo 100% funkcni a v poradku a pak si to ten dotycny prevezme a zapne a zjisti, ze je to pokazene. Da se to nejak vymahat po poste, ze to zkurvili nebo ne?

Michale co my posíláme, tak vše pojstit, jinak ručej nějakým minimem cca 100,- Kč. Před převzetím zásilky se podívej jestli není obal mechanicky poškozenej, v případě že je, sepsat protokol o poškození s řidičem a potom to můžeš otevřít a podívat se jestli je to uvnitř v pořádku. Jestli ne dopisuje se protokol o poškození zásilky přepravcem. Pak to jde na triko jim a měli by uhradit škodu v plné výši zboží. Tak to máme my ve firmě. :palec2: :palec2: :palec2:

Nj, jenze ta zasilka co jsem poslal, byla v origo krabici a ten pristroj v origo vytvarovanem polystyrenu. A pak cela ta krabice zabalezna do baliciho papiru. Poskozene to na oko asi nebylo, jen to uvnitr bylo svym zpusobem krehke zbozi, tak ejstli s tim nekde triskli, tak to asi znicili. Co ted? Mam jit na postu s podacim listkem a rict, ze to nefunguje, ze s tim museli triskat?

Myslím že teď už je to v prd... Právě tam je ta reklamace důležitá při převzetí zásilky.Proto my všechny otvíráme před převzetím tzn. podpisem a jestli to není v cajku reklamujeme protokolem hned u toho dopravce neboli šoféra. Jinak fakt nevím.

Nj, tak diky za info. Je to v p**i. Ja tu postu nesnasim cim dal tim vic. Nedavaji mi ani jeden duvod, proc bych mel jejich sluzby nadale vyuzivat. Ach jo. :(

Hele my už taky ne. Jedeme s PPL nebo DHL. Tam se to dá řešit,proto že si ten řidič přebírá zdravou zásilku a ručí za to. O tom to je. :feve:

Ahoj Octávisti.Tak co? Jaký máte den? Já mám za sebou Turnov a zpět.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.