Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kurwa, na slovo "sleva" jem už alergickej...

hele nerikej mi, ze ty kdyz neco nekdo kupujes, tak si nereknes o slevu. Tim nemyslim, ze kdyz si jdes koupit treba rifle nebo rohliky atd, ale treba neco na auto, nejaky doplnky nebo tak. myslim si, ze na tom nic neni... :)

Vloženo

slev se v zasade boji ty co stim slovem neumeji zachazet, chapu ze v dnesni dobe se slevy domaha i kazdej bezdak, ale pak se zvedne a sedne do te Audi S5

Vloženo
co budes dneska predvadet Bobe ? V-LEDs do parkovacek OII ve sleve ? lol

ne ne Tome, dnes a do konce dubna, mám ve slevě všechno ledovatý zboží..

ad slevy: mně slevy nevadí, dělám ledky pro zábavu, takže mě slevy netrápí.. kol5

Vloženo (editace)
takže mě slevy netrápí.. kol5

sleva nesleva, bude kseft. Potrebujeme neco do RZtky, asi dame ty parkovacky, a videl jsem Zitnak ma v kufru nejaky novy slunka jsem videl. Btw uz ti posta poslala tech 1300 za ten muj balicek odkud prameni ta sleva 650 ?

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo

Málokdy prodejce na slevě prodělá, jinak by to totiž nedělal.

Ale nevidím důvod se na slevu nezeptat, většinou se dá jít vždy pod ceníkovou cenu.

Neznám nikoho kdo by něco koupil a neptal se na možnost slevy, ale určitě takový lidé existují.

Vloženo

Tak dělám si prdel protože Vorlajz psal že je alergickej na slovo "sleva" a já jsem mu odepsal že když budu mit na učtu milion tak se na slevu ptát nebudu...a pak se rozpoutala diskuze o slevách.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...