Duben 20, 200916 r Já bych se na to nemohl koukat...taková vymývárna mozků...já už telku vůbec nesleduju, jen Kobru a VKVčka, jinak je to o ničem.
Duben 20, 200916 r zajtra ti idú VKVčka musím si to pozrieť, aj keď ešte neviem čo budem robiť aby som videl, či je to také super a čo tak Ordinácia v ružovej záhrade?
Duben 20, 200916 r Sledoval jsem Hause, ale ted ho opakujou, takže only formule a ty stojej taky za starou belu, jinak TV nepotřebuju, stačí mi počítače...
Duben 20, 200916 r Já seriály moc nemusím, ale nejlepší je stejně Malý pitaval z velkého města Ty novodobé jsou slaboty Občas maximálně kouknu na house. Upraveno Duben 20, 200916 r od Lancelot
Duben 20, 200916 r Jsem byl o víkendu taky na "tuning sraze" jen na tom letadlovým. Dvoumístný ultralight, ručně vyráběný v JČ. Cena 1,9 mil. Kč. Cesta k moři z ČB za 2:15 Na co si kupovat Mercedes-Benz S, kdyz si muze clovek koupit letadlo za stejnou cenu.
Duben 20, 200916 r Vzadu za sedackami je ulozny prostor, myslim ze se tam vejde dost veci. (Asi jako ve fabii?).
Duben 20, 200916 r (Asi jako ve fabii?). No tak to vypadá fakt leda tak na ty plavky a opalovací krém...zbytek zaberou paštiky a šnicle
Duben 20, 200916 r Bych si nedovolil. Kdo mate zajem o exkurzi do BMW, mrknete do Srazu...dneska jsem tam byl a super!! Nas termin 15.6.
Duben 20, 200916 r Chlapi musi sa prerobenie origo svetiel na xenony s automat. regulaciou zapisovat do TP?
Duben 20, 200916 r Chlapi musi sa prerobenie origo svetiel na xenony s automat. regulaciou zapisovat do TP? Ano, musi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.