Duben 23, 200916 r Ty woe...to mě podrž...na foru je můj jmenovec chlapi! Nějaký Romario bez dvou "o"...tak kdyby Vás prudil tak já to nejsem!!! Jeden tu má přezdívku Lancelote a taky jsem se divil jak jsem ji viděl.
Duben 23, 200916 r Autor dovolím si upozornit, že začlo hlasování o fotku za zimní období!!! viz. můj podpis!!! také bych se vás chtěl zeptat, proč se taky nepřídáte do soutěže? loni byly ceny celkem slušný a ten 50,- Kč poplatek vás snad neodradí, což??? tak směle do toho!!! díky
Duben 23, 200916 r Das ist nix normal jetz in arbeit. 7:00 uhr ? manchmal , zwei bis drei mal in Woche, ende Deutsch
Duben 23, 200916 r manchmal , zwei bis drei mal in Woche, ende Deutsch jasně konec konverzace v něměckém jazyce. Alles Gutte.
Duben 23, 200916 r Ahoj, jsem tu, sedrenej jak pes Jardo dnes jsem Te potkaval v Jaromeri, mas opravdu neprehlednutelnou fabku
Duben 23, 200916 r jj. Fotky máš dost dobrý, je vidět že už pár let fotíš. Tak to nech příště pořádat někoho jiného ne ?
Duben 23, 200916 r Ahoj, jsem tu, sedrenej jak pes Jardo dnes jsem Te potkaval v Jaromeri, mas opravdu neprehlednutelnou fabku Ty xena viď Tome. Oslňujou jako prase.
Duben 23, 200916 r Teda takhle, uplne nejvic se k zime hodi nase OII 4x4 f plný palbě, f tedeíčku a f čipu lol ale vorlajz ma taky khůl káru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.