Květen 2, 200916 r no... nesťažujem sa ale mohlo by byť aj lepšie. octa išla z domu a jej miesto zaujala Karosa,takže aj keď mám voľný čas tak ho vlastne nemám . ty ako,čo malý poklad?
Květen 2, 200916 r Karosa? Vy teď miesto autom jezdíte autobusom? Vždtcky to může být lepší, to se nedá nič robiť. Anežka roste jako z vody a dělá jen radost :-)
Květen 2, 200916 r Zdar lumpové. To jsme jim to nasypali. Ale ještě není nic jistý. Musí nám Slováci fandit abychom porazili Bělorusáky a oni postoupili.
Květen 2, 200916 r Karosa? Vy teď miesto autom jezdíte autobusom? Vždtcky to může být lepší, to se nedá nič robiť. Anežka roste jako z vody a dělá jen radost :-) to víš,líp se stím parkuje hlavne ve měste. na popojíždění mám Sprintera a když jedeme dál tak beru tátovo vozítko VW Golf, takže zatím f pohode . jo... a tady je fotka mé plechofky :
Květen 2, 200916 r Naši dnes hráli dobře. S kým dalším vlastně hrajeme? Celkem by mně zajímalo, proč nenechal Růžička dnes zachytat Mensatora.
Květen 2, 200916 r Já jsem psal před začátkem utkáni že to bude 10:0 a málem jsem to trefil... Jj, koukal jsem :-D Kde se schovává Maroš ?
Květen 2, 200916 r Naši dnes hráli dobře.S kým dalším vlastně hrajeme? Celkem by mně zajímalo, proč nenechal Růžička dnes zachytat Mensatora. Zítra Bělogvardějce a pak vyřazováky. Nejspíš začneme s USA.
Květen 2, 200916 r Měl jsem na to vsadit...poslední dobou mi to docala vycházi s tim tipováním... Mároš se asi šel z toho uspěchu vožrat...
Květen 2, 200916 r Taky přál postup Slovensku, než Bělorusům. Přeci jen jsou to naši staří známí Když zítra Bělorusy porazíme, tak to Slováci mají jisté, ne?
Květen 2, 200916 r Taky přál postup Slovensku, než Bělorusům.Přeci jen jsou to naši staří známí Když zítra Bělorusy porazíme, tak to Slováci mají jisté, ne? Tak tak Lance. Snad to vyjde.
Květen 2, 200916 r DEBAKEL DEBAKEL DEBAKEL, TRAPNE TRAPNE TRAPNE, NECH IDU HRAT DO D SKUPINY KU MONGOLOM.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.